Web sitesi: Eurasia Airshow
Konaklama, ulaşım ve benzeri bilgiler icin web sitesinden gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.
Fuar nerede olacak?
Antalya Havalimanı'nda duzenlenecek.
Tam Adres: Yeşilkoy Mahallesi, Antalya Havalimanı 7230 Muratpaşa
Fuar hangi tarihler arasında acık?
25-26-27 Nisan 2018 tarihleri arasında ticari, yani profesyonel ziyaretcilere acık. 28-29 Nisan 2018 tarihleri arasında ise tum ziyaretcilerine kapılarını acmış olacak.
Biletler ne kadar ve nereden temin edebilirim?
Tam: 25 TL/gun ve 40 TL/2 gun
Oğrenci: 20 TL/gun ve 30 TL/2 gun
Biletleri Biletix aracılığıyla temin edebilirsiniz.
Hangi gosteri takımları bizleri bekliyor? (netlik kazanmadı)
Turk Yıldızları
Solo Turk
Breitling Jet Team
Red Arrows
Bronco Team
Airbenders
Artur Kielac(pilot)
Dario Costa(pilot)
Polonya: MiG-29
Cek Cumhuriyeti: JAS-39 Gripen
Hangi hava aracları sergiye acılacak?(netlik kazanmadı)
Antonov: An-70, An-148, An-178, An-225
Boeing: 737, 777, 787
Airbus: C295, A319, A320, A330, A350, A380, A400M
Leonardo Alenia: C-27J Spartan
Agusta Wesland: AW101
Embraer: KC 390, ERJ 145
Sukhoi: Su-80, Superjet 100
Lockheed Martin: F-35 Lightning II - Getirilmesiyle ilgili calışmalar suruyor, kesin değil.
Onemli Notlar
Fuarın ziyaretci sayısını etkileyecek bir faktor ise, maalesef Almanya'nın ILA Berlin Airshow fuarını kasıtlı rekabet icin Eurasia Airshow fuarı ile aynı tarihte duzenlemesi olarak goruluyor.
Bu konuyu hazırlamamda iceriğinden yardım aldığım ilgili organizasyonun web sitesi ve Kerem Gok tarafından hazırlanan Eurasia Airshow 2018 hakkındaki kısa video icin;
NOT: Fuar tarihine kadar daha kesinleşmeyen bir suru plan var, detaylar acıklandıkca konuyu guncelleyeceğim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kişisel Goruşum
Şahsen Antalya'da duzenlenmesini cok guzel ve mantıklı buluyorum. Oncelikle diğer buyuk şehirlerimize nazaran hava trafiği daha az olduğu icin, hava trafiğinin beş gun boyunca aksamasına neden olmayacak. Diğer etken ise turistik onemi olan bu şehirde uluslararası bir fuar duzenleyip daha da onem kazanmasını sağlamak diye duşunuyorum. Ayrıca Almanya'nın aynı tarihlerde duzenlediği fuarın katılım sayısını gecebilirsek, dunya genelinde buyuk yankı getirebileceğinin kanısındayım.