Selam arkadaşlar. Ben ilk adet gunlerimden beri pkoluyum. Ve neredeyse iki yıllık evliyim. Ve cocuk icin 4 ay once doktora başvurdum. Bana femara ilacını verdi kullandım yumurta takibim yapıldı catlatma ignesi oldum vee o ay hamile kaldım. Ama ne yazık ki 8 haftadayken bebeğin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Kurtaj sonrasında iki kez daha femara ve catlatma iğnesi kullandım, yumurtam oluştu ama hamile kalamadım. Artık aşılamaya gecmek istedim zaten doktorlar da aynı şeyi soylemişti, ve ozel bı hastanenin tup bebek merkezine başvurdum. Dun adetimin ikinci gunuydu, doktor muayene etti ve buyumeye hazır yumurtalar olduğunu soyledi ve aşılama oncesi yine femara verdi birde ayriyetten gonal f diye 75ml.lik iğne verdi. Femaraya yine adetin 3. Gunu başlayıp 5 gun icicem, gonal f'yi de adetin 5.gununden itibaren 4 gun vurulcam, acaba aranızda boyle hem hap hem de iğneyle aşılama tedavisi olan var mı?
Birde benim doktorum adetin ucuncu gunu hormon tahlilleri istemedi benden, acaba gerekli değil mi? Sizden istediler mi?