Down ve Pantera`nın vokalisti Philip Anselmo son roportajında efsane davulcu Vinnie Paul`u anlattı.

Philip Anselmo One on One With Mitch Lafon roportajında, Pantera`dan arkadaşı Vinnie Paul hakkında guzel şeyler soyledi. Hayranlar, grubun birleşmesi kadar Philip ve Vinnie`nin tekrar birlikte calışmasını da istiyor. Philip Anselmo, Rex Brown ve Vinnie Paul`u şoyle anlattı: Rex ile jam yapmayı her zaman sevmişimdir. Vinnie Paul ile tekrar calmak ister miyim? Tum samimiyetimle evet. Becoming`i Vinnie kadar guzel calan bir davulcu gormedim. O şarkıyı bir başka ruh haliyle calıyor. Davulda Vinnie`nin olması da beni rahatlatır. Hem Rex hem de Vinnie ile studyoda olmak cok guzel. Bircok davulcuyla calıştım ama Vinnie gibi yetenekli, performansı yuksek bir davulcu hatırlamıyorum.
Philip Anselmo konserlerine Superjoint (eski adıyla Superjoint Ritual) ile devam ediyor. Down turnesi 8 Ağustos`ta başlayacak.
Pantera'nın tekrar geri toplanması konusundaki tek engel Vinnie Paul. Kardeşi Dimebag'e saygısızlık yapmamak adına Pantera'nın donmesine karşı cıkıyor. Fakat diğer uyeler bu duruma sıcak baktıklarını acıklamaya devam ediyorlar. Neler olacağını bekleyip goreceğiz.

turkgitar.net