Kocamla uzun zamandır cocuk sahibi olamıyorduk. Evlendiğimizden beri her zaman cocuk sahibi olmak istiyorduk fakat bazı sorunlar yuzunden başarılı olamıyorduk. Bircok doktora danıştık ve internette uzun bir sure araştırma yaptık. Lakin hicbir olumlu sonuc elde edemiyorduk. En son gittiğimiz doktor ise bize tup bebek yontemini uygulamamızı, bu yontem ile cocuk sahibi olma ihtimalimizin daha da artacağını soyledi. Biz bunu duyunca bir miktar da olsa umudumuz artmıştı. Son care olarak bu yontemi deneyip başarılı olmak istiyorduk. Bu sefer de nereye guveneceğimizi, nerede bu işlemi yaptırırsak bir sorun ortaya cıkmazdı ve sağlık bir şekilde cocuk sahibi olabilirdik. Sonradan aklıma tup bebek yontemi ile cocuk sahibi olan bir arkadaşım geldi. Hemen ona nerede bu yontemi uyguladıklarını sordum. Bana ... Tup Bebek Merkezi ’ni onerdi, Kıbrıs ’ta bu yontemi uygulamış sonrasında tekrardan ulkeye donmuştu. Yapacak başka carem kalmamıştı ve Kıbrıs ’a gitmek zorundaydım. Kıbrıs ’a gittikten sonra hemen tup bebek merkezi ile iletişime gectik. Kısa bir sure sonra donut aldık ve işleme başladık. Oncelikle eşim ve bana birkac işlem uyguladılar ve bizden embriyonun oluşması icin biraz zaman istediler. Bir sure sonra cağırdılar, oluşan embriyoyu rahme taşıma işlemini başlattılar. Başarılı gercekleşe işlemin ardından birkac gun gozetim altında tutup, gebelik surecinin başlayıp başlamadığını kontrol edeceklerini soylediler. Şu an ise o doğan cocuğum 2 yaşında ve gayet sağlıklı, biz de oyleyiz. tup bebek merkezine minnettarım, siz de tup bebek yontemi ile cocuk sahibi olmak istiyorsanız ..... sitesi ile iletişime gecebilirsiniz.