Laparoskopi hsg raporum tuplerimin ikisi alinabilirmis kızlar anlayanlar bı bakabilir mi?
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Laparoskopi hsg raporum tuplerimin ikisi alinabilirmis kızlar anlayanlar bı bakabilir mi?
-
23-09-2022, 17:40:49Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır cocuk duşunuyoruz en son Nisan ayında hsg cekildim ozel bir hastanede ozel muayenehane gidiyordum o zaman doktorum hsg sonucuma gore laparoskopi yapılması lazım demedi hamile kalınca dogumda tuplerine de bakarız dedi. Ben gebelik olusmayinca universitenin tup bebek merkezi ne gittim ve hsg raporum a gore tedaviye baslayamayacagimizi gebelik oluşsa bile dış gebelik veya duşuk olur laparaskopi yapmamız ve tuplerinin durumundan emin olup tedavi edilmesi gerekiyor da tedavi Edip oyle devam etmeliyiz dediler ameliyat i yapacak doktorumla herşeyi konuştum iki tupunu de alabiliriz butun olasiliklari soylemek zorundayiz dedi hic beklemediğim birşeyler bian karşılaştım ve kendimi ameliyat gunu almis evde bekler pozisyon da buldum başka carem yok mu sizce de ?