Can Bayrak, yepyeni şarkılarını muzikseverler ile paylaşmaya hazırlanıyor! Turkce sozlu indie, rock ve pop oğelerinden oluşan ‘Belki Sen Belki Ben’ icin ‘aslında muzikal olarak mutlu sozler yazmayı başaramasam da şarkılarımın icerisinde her zaman bir umut ve sevgi hissini korumaya ve hissettirmeye gayret ediyorum’ diyen Can Bayrak, 12 Ekim Pazartesi akşamı Babylon Bomonti sahnesinde olacak!
Aranjelerini ve genel produksiyonunu Feryin Kaya ve Arda Erboz’un ustlendiği albumun enstruman kayıtları gectiğimiz yıl Taksim Hayyam Studyolarında gercekleşti. 8 şarkıdan oluşan ilk solo albumu ile sağlam ve kaliteli bir muzik sunan Can Bayrak, vokal kayıtlarını Babajim Studyolarında yaptı. Yapımcılığını Cağan Tunalı (Noiseist)’nın ustlendiği ‘Belki Sen Belki Ben’in mixleri Mike Nielsen’a, masteringleri ise Cağan Tunalı’ya ait…
Albumun cıkış şarkısı olan ve Ozan Kıymac yonetmenliğinde cekilen klibi ile ‘Işıklar Altında’ gectiğimiz Haziran ayında dijital olarak muzikseverler ile buluşmuştu. 12 Ekim Pazartesi akşamı ise
Babylon Bomonti’de ‘Belki Sen Belki Ben’in diğer hikayelerini duyacağız…

sosyokultur