Erkek İnfertilitesi Varikosel le başımızdan gecenler, moral olması icin yazıyorum
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Varikosel le başımızdan gecenler, moral olması icin yazıyorum
-
23-09-2022, 17:31:24Slm arkadaslar buraya başımızdan gecenleri moral olması acısından yazıyorum cunku moralin ve yazılanların onemini cok cok iyi biliyorum... 2014 eylulunde 1.5 yıllık evlili sonrası cocuk olmayınca doktora falan gittik neyse en sonunda eşim sperm tahlili verdi sonuc gorunce şok olduk boyle birşeyi bilmiyorduk dahi aklımızdanda gecmiyordu ml de 2 milyon toplam 8 milyon ve diğer değerler hep sıfırdı, sonra doktora sorduk bebeğiniz olmaz sizin dedi tup bebek yine olmaz dedi, yıkıldık resmen. Sonra başka bi ozelde tahlil verdik milde 6,5 milyon toplam 19 milyon ileri 10, sonra devlet hastanesine gittik doktora anlattık muayene olduk ameliyat dedi grade 2 varikosel sol taraf, ameliyat oldum( istenirse hastane ve doktor adı verebilirim gaziantep te) ameliyat olduktan sonra 3 ay boyunca kesintisiz devamlı keciboynuzu kuru uyguladık tekrar tahlile gittik sonuc milde 60 milyon toplam 180 milyon ileri 20 gibi bişi di sanırım, tabi swviten uctuk, derken Ocak'ta bide hamilelik oyle bi sevinc anlatamam ama kısa surdu kimyasal gebelikti duştu, daha sonra 3 ay daha gecti tekrar tahlil yapalım dedik bu arada keciboynuzu arada yapıyorduk. Tekrar tahlil yaptık sonuc milde 82 milyon toplam 270 milyon ama ileri hızlı 15 olmuştu ileri de 10 du galiba oyle birşeylerdi derken bi baktık yine hamilelik Allah ıma bin şukurler olsun, şimdi 20 haftalık cok şukur, diyeceğim oki ameliyat olmam cok iyi oldu şukurler olsun