Turk Pop Muziği'nin başarılı sanatcılarından Gokhan Turkmen, Youtube uzerinden yayın yapan Allianz Motto Muzik kanalında Yekta Kopan'ın hazırlayıp sunduğu "Noktalı Virgul" programına konuk oldu. "Hissettiğim, samimi bir dunya muziği yapıyorum, bu muziği dinleyen birinin 'bize nefes aldırdın' demesi 10 milyon tıklamadan daha onemli" diyen Turkmen, yeni kurduğu şirketi GTR Muzik'in kapılarının da farklı ses ve karakterlere her zaman acık olduğunu belirtti.
Başarılı sanatcı Gokhan Turkmen, "Noktalı Virgul" ekibini evinin bahcesinde ağırlayarak cok ozel acıklamalarda bulundu.
Hissettiğim ve samimi olan muziği yapıyorum!
Yekta Kopan'ın, "Muziğini nasıl tanımlıyorsun?" sorusu uzerine Gokhan Turkmen duşuncelerini: "Ben hissettiğim ve samimi olan muziği yapıyorum aslında. Dunya muziğini dinleyerek dunya muziği yapıyorum. O donem ne hissediyorsam icimden ne geliyorsa bu hissiyat ile album yapıyorum ve bu yuzden de bir album benim icin ozel bir hikaye. Populer işe hizmet etmediğimi duşunuyorum. Yaptığımız işlerin on sene sonra da dinlendiğini goreceğim. Gundelik muzik yapmıyoruz. Onemli olan kitle oluşturmak. Birinin 'Oh be nefes aldırdın' demesi 10 milyon tıklamadan daha onemli" şeklinde ifade etti.
Emin adımlarla yuruyoruz!
Gokhan Turkmen'in muzikal yolculuğuna dair ise: "Muzikal anlamda hayatımdan gercekten cok memnunum. Yaptığımız işler cok guzel gidiyor. Emin adımlarla yuruduğumuzu duşunuyorum. GTR Muzik şirketi kurarak bircok sanatcı arkadaşımız ile birlikte bu yolculukta birlikte yuruyoruz. GTR Muzik'te farklı işler arıyoruz, farklı ses ve karakterlere kapımız her zaman acık" dedi.
İnsan biriktirmişim!
Yekta Kopan'ın yapmış olduğun başarılı işler sorusu uzerine; "Benim tum ekip arkadaşlarım uzun yılardır birlikte calıştığımız ve birbirimizi cok iyi tanıdığımız dostlarım. Aralarında cocukluk arkadaşlarım da var. Biri kapak calışmamı yapıyor, biri klibimi cekiyor. Eşim Sinem ile lisedeyken sıra arkadaşıydık. Bu zamana kadar insan biriktirdiğimin kanıtı sanıyorum ki."
Gokhan Turkmen - Yekta Kopan'la Noktalı Virgul - İzle
sozmuzik