Herkese Merhaba..
Yazım biraz uzun olabilir.Siteyi cok uzun zamandır takip ettim,ediyorum o kadar guzel bir site ki bana anne olmak isterken umit verdi,mucadeleyi bırakmamam gerektiğini gosterdi.
Kurlerinden,deneyimlerinden,umit vaad eden paylaşımlarından oturu Allah o bayan arkadaşlardan kat be kat razı olsun.
Ben 38 yaşında evlendim.Kariyer su bu kaderin cilveleri derken 41 e dayandım tehlike canları hergun kabus gibi caldı ama yılmadım.Esimin duşuk sperm sayısı ve spermlerinde ileri hız hareketi %0 idi.Esim de bende sigara kullanıyorduk bıraktık.Esim hergun enerji iceceği iciyordu bıraktı.Saracoglu Allah'ım kendisinden kat be kat razı olsun.Kendisinin kurlerini yapmaya başladım.Esime keciboynuzu kuru,kendime sırasıyla soğan, incir, birde frauenmantel cayı kurun birini bitirip birine başlıyordum hep mutfaktaydım. Sonra eşimde tiroid problemi olduğunu oğrendik.Kadin doktoru tiroid duzelmeden hamile kalamayacağımi,tup bebeginde tutmayacağını soyledi (BU ARADA 4 TUP BEBEK 6 AŞILAMA)Bu arada Ebru destanın kurlerini de yaptım rakı,sut,maydanoz buhara oturma.kadinlar kulubunde iyi sonuclarını okumuştum.Esimin tiroidi duzeldi.Bu arada hormon testleriyle hormonlarını,spermiyogram testleriyle de sperm hızını takip ediyordum.En son Ağustos 2017 de tatile cıktık rahatladık evimize donduk.Ekim gibi eşime yine spermiyogram yaptırttim.sonuclari alıcaz ve bir hafta sonra tekrar tup bebek tedavisine başlıcaz derken hamile olduğumu oğrendim. Eş faktorunde de tiroid hormonunun normal seviyeye gelmesi,sigara,enerji iceceği olmaması ve en onemlisi bol bol dua her an akla gelen her an.Bu arada hurmaya da okumuştu kayınvalidem onu unuttum meryem suresiydi galiba. Sonra nisan yağmuru da toplamıştım ona da okudum.Esim de ben de ictik.Tam aklıma detaylar gelmiyor.Ama bende hepsini bu guzel sitede buldum.Simdi yaşım 42 ı bebeğim gucagimda.Duamdir her an Allah'ıma.Rabbim ne demek olduğunu bilirim sen bana bir verdin anne olmak isteyen her kadına 2 ver 3 ver 5 ver.Sen isteyen dileyen hicbir kadını annelikten mahrum etme.Beni sevindirdin sen anne olmak isteyen tum kadınları benden daha fazla sevindir.Amin.
Lutfen umidinizi kaybetmeyin.
Bu surec zor bilirim bir muamma.Ama yuzumuzu Allaha donersek ondan guc alırsak bu yol daha rahat olur.
Burada bilgilerinden tecrubelerinden yararlandığım herkese cok teşekkur ediyorum.Iyi ki boyle bir site var.
Konu actim.Nereye yazacagimi bilemedim.Insallah bir kişiye de olsa yol olur umit olur benim yolum.
Sevgiler...
Nasıl gec yaşta anne oldum.Umidinizi asla yitirmeyin...
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Nasıl gec yaşta anne oldum.Umidinizi asla yitirmeyin...