Arkadaşlar bilgisi olan birinin yardımına cok ihtiyacım var.Kısaca ozetleyeyim ben 9 aydır gebelik planladım gecen sene şubat ve haziran ayında iki kez kimyasal gebelik gecirdim.Yumurta takibi yaptırdım 35-36 gunde bir adet goruyordum yumurtamın gec buyuduğu ama buyuyup 22.gun gibi catladığı soylendi.Sonrasında moral bozukluğuyla ara verdim gerekli olan tahlil ve kontrollerimi yaptırdım (hsg haric) 3 ay once yeniden ozel bir doktora giderek muayene oldum ultrasonda herşeyin cok iyi olduğunu soyledi 35 gun gec bir zaman adetini duzenleyelim dedi.Duphaston verdi.15.gunu başladım 10 gun ictim 28.gun adet oldum bitince kontrole gittim 54mm catlamamış yumurta kistin var dedi ama 6 ay boyunca bunu duymamıştım.

Duphaston mu yaptı dedim hayır dedi kistimin kuculmesi icin primolut verdi yine 15.gun başladım gunde 3 tane ictim adet olunca gittim kist 10mm olmuştu sevindim...Koruyucu tedavi olarak tekrar duphaston kullan 1 ay sonra yumurta takibine başlayalım dedi sevincle cıktım.Ve bu ay adet gorunce kontrole gittim kistin gitmiş dedi derin bir oh cekecekken 'ama sağda yeni bir kist oluşmuş' dedi 30mm... Pkoslu değilmişim yani catlamayan bir suru minik yumurtam yok sadece bir yumurtam gelişiyor ama catlamıyor.Arkadaşlar bilen varsa nolur soylesin duphaston nedeniyle benzer sorun yaşayan oldu mu? Devlet hatanesinde soru soramadan muayene bitiyor ozelde kimse hatasını kabullenmek istemiyor okadar uzgunum ki 4 aydır kist nedeniyle bebk duşunemiyoruz bile

Bilginiz var mı ne yapmam gerek? Doktor mu değiştireyim bitkisel birşeyler mi deneyeyim bilmiyorum...