Arkadaşlar bizim cocuk sahibi olamama problemimizin dışında bir problemimiz daha var

ve iki sorunumuzda birbiriyle cok bağlantılı, eşimde cinsel isteksizlik sorunu var. 5 yıllık evliyiz ve 1. yılın sonunda bu problemle tanıştık, cok kotu gunler gecirdik ama benim cabalarımla 4-5 aydır azda olsa birazcık ilerleme katettik sanırım. Yani onceleri haftalarca hatta bazen aylarca ilişki yaşayamazken şimdi haftada yada 10 gunde 1 sefere cıkarabildik. Ancak bebek sahibi olabilmemiz icin yumurtlama donemimde daha sık ilişkiye girmemiz gerekli fakat bizde bu durum malesef cok az oluyor yani yumurlama donemimde 1 yada en fazla 2 kez birlikte olabiliyoruz hatta bazen hic birlikte olamadan gecip gittiğide oluyor

Sevgili arkadaşlarım lutfen cevresinden duyan bilen varsa bana yardımcı olun??? keciboynuzu kurunun iktidarsızlığa da iyi geldiği soyleniyor, biz bebek icin bunu zaten uyguluyoruz acaba 3 aylık kur sonunda bu isteksizlik sorunumuza da care bulabilir miyiz? Acaba bu kuru iktidarsızlık icin deneyipte care bulan var mıdır? Cok araştırdım internette ama deneyen birinin yorumunu bulamadım. Sizler hic duydunuzmu bundan fayda goren??? Yada bu kuru uygulayanların eşlerinin cinsel istek durumunda artış oldu mu? Lutfen bana yardımcı olun senelerdir bu dertle uğraşıyorum cok yoruldum