Tup bebek gunluğumm ❣️❣️
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek gunluğumm ❣️❣️
-
23-09-2022, 17:16:39Merhaba arkadaşlar biz 1,5 yıldır evliyiz yaklaşık 1 yıldır cocuk istiyoruz ve maalesef olmuyor. Butun testleri yaptırmamıza rağmen hicbir sıkıntı cıkmadı ama cocuk da olmadı.En son 2 ay once bir tup bebek merkezine gittik,tum testler tekrarlandı ve amh değerim olması gerekenden biraz duşuk cıktı.29 yaşındayım ve 1.12 cıktı,yani sınırdaymışım.Sonrasında ise 1 başarısız aşılamam var ve hatta annemin zoruyla koca karı olarak da bilinen ve kendilerine hekim diyen mahalle ebelerine bile gittim.karışımlar surup bardak cekme,yakı vurdurmaya kadar ne soylediyse yaptık,hic inanmam normalde ama bir umut işte. Yaşayan bilir;nerde bi care var deseler koşa koşa gidiyorsun. Maalesef o da başarısız oldu ve 2 gun once adet oldum. Cevremdekilerin tepkilerine rağmen (daha cok gencsin,hicbir sorunun yok,sabredemiyorsun,biraz bekle,cok duşunuyorsun takıyorsun o yuzden olmuyor,ne tup bebeği sacmalama gibi tepkilerdi bunlar ve annem de bunlardan biriydi maalesef) dun tu bebek tedavime başladım. Adetin 2. Gunu başlanması gereken bir tedaviymiş. Dun 2 iğnem vardı fakat bugunden itibaren 3 iğne (sabah ve akşam olmak uzere 2 koldan,1 tane de sabah kalcadan) ile devam edecem.Bu iğneler,sayıları ve dozları kişiye gore değişiyormuş,yani ben 3 vurulurken başkasına gunde 1 tane uygun olabiliyormuş.iğneler cok acıtmıyor ama sadece kalcadan vurulanın dozu biraz yuksek olduğu icin ilk vurulduğunda biraz yakıyor. Bugun sabahki 2 iğneden yaklaşık 1-1,5 saat sonra bir halsizlik oluştu ama gecti. Bakalım ilk denemem başarı ile sonuclanacak mı? Bu konuda yazacak bişeyi olan herkesin hikayesini bekliyorum.Ben burdan hergun tedavinin sureclerini ve bedenen ruhen değişimlerimi sizlerle paylaşacam. İnşallah Allah guzel sonucu paylaşmayı da nasip eder bana dua edin ve şans dileyin Rabbim isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah