Arkadaşlar merhaba, paypaldaki parayı hesabıma cekmek istediğimde yaklaşık yarım saat icerisinde paypal hesabımdaki parayı bloke koydu. Odeme işlemi iptal edildi ve hesap eksiye duşuruldu. Benden 5 tane kanıt istediler, banka hesap bilgisi,kimlik,ehliyet,adres vs.. Şimdi paypalda kayıtlı olan kredi kartı benim adıma değil, forumdan birisine onaylatmıştım cunku. Oncelikle bu problem yaratır mı? Adres konusuna gelecek olursak, 1,5 ay once farklı bir ile taşındım. Yani paypaldaki adres guncel değil ve adıma henuz fatura yok. Ama kimliğimi,parayı talep ettiğim banka hesap kartımı,ehliyeti vs fotoğraflarını cekip gonderdim. Ama soylediğim gibi diğer adres ve kredi kartı bilgisi isteklerini karşılayamıyorum soylediğim problemlerden dolayı. Hafta sonu olduğu icin paypala telefondan ulaşamıyorum. Maili attım 15-16 saat gecmiş olmasına rağmen donuş alamadım. Merak ettiğim şey, paypal bu parayı oder mi? Uzerine yatabilir mi? Boyle bir hakları var mı? Başına daha once gelen arkadaşlar yol gosterebilirlerse sevinirim.
Not: Alex'in de başına gelmiş konuyu okudum. Fakat benim durum biraz farklı. Yol gosterici arkadaşlara şimdiden teşekkurler