Merhaba, Turkiye dışında, başka bir vatandaşlığımda mevcut olduğu icin yurtdışı paypal acmaya karar verdim. Bilgi edinmek isteyenler ve ya yurtdışı paypal acmayı duşunenler var ise okuyabilir, acanlar var ise tecrubeleri bizimle paylaşabilir.

Bu hafta yurtdışına cıkıyorum. Oradan nete girip paypalımı acacağım, vatandaşlığın getirdiği imkanların hepsi var.
adıma ait telefon numarası(herhangi bir doğrulamada uluslar arasına acık olduğundan arama ve sms alabiliyorum,
Resmi ikametgah belgesi (talep ederlerse doğrulamayı sağlayabiliyorum)
Banka Hesabı (Adıma kayıtlı vadesiz hesap ve buna bağlı olarak visa-electron bankamatik kartı)

Bu konuda aklıma takılanlar...
Tabi ki, Paypal hesabımın bloke olmaması icin Tr lokasyonlardan hicbir zaman giriş yapmayacağım. Lakin Tr den hesabıma ulaşmak isterken teamwiever ile o lokasyondaki bir akraba ve ya arkadaşımın pc sinden bağlansam bir sakınca olur mu? yada o lokasyondan ufak bir vds mi kiralamalıyım? bankamatik kartım mevcut fakat kredi kartı değil. bankamatik kartına para yukleyebilirim,paypal onaylamayı sağlayabilirmiyiz? Bir arkadaşın netinden hesabıma giriş yapsam, onun da paypal hesabı oldugunu varsayalım, aynı ip adresinden iki paypal kullanımı sakıncalı olur mu?
Uluslararası banka para transferlerinde, muhabir bankaların masrafları cok yuksek olduğu icin yurtdışı paypalı duşundum.

Paypal bakiyesimi, yurtdışı bankama yaptıklarında, Tr bankamatiklerinden cekeceğim nasıl olsa otomatik kur hesaplanıp TL olarak parayı cekebiliyoruz.
Ek olarak Onaylı Skrill Tr hesabım da mevcut ama hic para cekimi yapmadım, tr ye para cekimimizde bir sıkıntı oluyor mu? Teşekkurler