Caz sanatcısı Robert Sinan Mehmet ikiz, İsvec'te aldığı odul nedeniyle gurur duyduğunu soyluyor.
Turk kokenli caz sanatcısı Robert Sinan Mehmet ikiz, İsvec'te "Yılın Muzisyeni" odulune layık goruldu.

İkiz, Devlet Radyosu (SR) tarafından duzenlenen ve kazananın halkın oylarıyla belirlendiği yarışmada en fazla oyu aldı.

Caz sanatcısı İkiz, odul toreninin ardından yaptığı acıklamada, İsvec gibi muzik endustrisinde onemli yere sahip bir ulkenin sanatcıları arasından sıyrılıp birinci olmanın gururunu yaşadığını soyledi.

MUZİĞE TENEKE KUTULARI CALARAK BAŞLAMIŞ

Uc yaşından beri muzikle ilgilendiğini soyleyen İkiz, "Muzikte ekol olmuş bir ulkenin sanatcıları arasından sıyrılıp bir Turk olarak bu odule layık gorulduğum icin cok mutluyum. İstanbul'da teneke kutuları calarak Barış Manco dinleyerek başladığım muzik hayatımda İsvec'in en prestijli muzik odulunu kazanmak beni oldukca gururlandırdı." dedi.

YAKLAŞIK 50 ULKEDE KONSER VERDİ

Odulun arkasında buyuk bir emeğin olduğunu vurgulayan 38 yaşındaki İkiz, "Bu zamana kadar 45-50 ulkede baterist olarak konser verdim. Gece gunduz calışıyorum. Ozellikle İsvec Radyosu ve muzik cevrelerince bu performansım takdir goruyordu. Calışmanın meyvesi olarak da bu odule layık goruldum." diye konuştu.

karnaval