Burda umut hikayelerini okuyup acaba benim de bir gun mucizem gelir mi diye hep duşunuyordum. Dun hamile kaldığımı oğrenmeden 1 saat oncede o hikayeleri okuyordum. Şimdi gelelim benim hikayeme...
2 yıl once evlendim cocukluk aşkımla evlenip tek istediğimiz bi bebekti bunun hayalini kurardık hep ama aylar gecmesine rağmen hamile kalamadım. Bebek istediğimiz ilk aydan itibaren ben doktora gidiyordum. En sonun da. Doktorum eşimden test istedi sonucu gorduğumde hız da problem olduğunu anladım doktorum da aynı şekil de hız problemi olduğunu soyledi gebeliğe engel dedi. Bizde zaman kaybetmeyelim dedik aşılama yaptırdık sonuc husran. 3 ay sonra tekrar aşılama yaptırdık yine negatif. Başladık tup bebek hazırlıklarına ve temmuz2016 da tup bebek yaptırdık. Yumurtalar dollenmiyor Du dollenenlerinde gelişimi kotuydu 3. Gune 2 tane embriyo gelebildi ve sonuc negatif. Ben bu durumdan şuphelenip eşimi Kaan aydosa gonderdim tamda tahmin ettiğim gibi dna hasarı yuzde 43 morfoloji yuzde 2 sayı 150 milyon ileri hız 12 cıktı. 10 kasım 2016 da tedaviye eşim başladı bide ben araştırma yaparak eşime bi kUr hazırladım takviye olarak. Bu arada Maalesef 3 aralık da kayinbabami kaybettik 6 aralık da ben adet oldum. Beklenen adet tarihim 3 ocakti ama gelen giden yok bide tekrar tup bebek tedavisine başlayacaktık doktor araştırması yapıyorum doktorlar dna hasarı duzelmeden tup bebek yapmayı kabul etmiyorlarDi. Bu arada ilişki duzenli olmadı olan ilişkide ben hemen gidip temizlendim. Oyle ayağımı felan kaldırmadım. adetim de yeni gecmişti eşim sperm testi yaptırdı değerler berbattı hareketsiz sperm yuzde 80 idi. Ben bunları yaşarken bebeğimin geldiğinden haberdar değilim daha sadece dua ediyordum allahım benden fazla bekleyenlere once nasip et sonra bana nasip et diye. Taziyemizden dolayı gelen giden misafirler araba yolculuğu ağır kaldırmalar neler neler yaşadım. Artık benim bu adet baya gecikti icime şuphe duştu ama kendime konduramiyorum yok canım daha neler diyorum. Kesin kist olustu diye dusunuyorum. Eşim daha fazla dayanamadi dun test aldı hemen gitti 6+2 deydim testi hemen yaptım banyoya koydum dua mı ettim testi elime aldım iki cizgi o kadar koyu ki o an bağıra bağıra ağladım eşimi aradım haberi verdim hemen geldi hastaneye gittik hemşireler lab. Da kiler tanıdıkları icin dort gozle sonucun cıkmasını bekliyoruz onlar bilgisayarın başında bekliyorlardı. Sonra hepsi sevincli bi şekilde hamilesiniz dediler pozitif sonuc değerim 3889 Du. Hemen doktorumun yanına gittim cok şukur keseyi de gorduk. Tabi bundan sonra nasıl gelişir durumumuz bilmiyorum inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım ama Rabbim nasip etmezse de tevekkulu bırakmam bu sefer umut kendim oldum inşallah size de umut olur

Not::: şuan ikinci bebeğimi bekliyorum ikiz bebeklerim olacak