Slm Arkadaşlar.Benim gibi olan arkadaşlar var mı?Varsa lutfen konuşalım.Nerden başlasam bilemiyorum.Îlk gebeliğim normal oldu.Sorunsuz bir şekilde.Oğluşum buyudu 9 yaşinda şimdi.5 sene boyunca 2.cocuk icim uğraştim.Once ara verdik diye olmuyor dedim.Sonra doktor doktor dolastim.Kimsede birsey demedi.Herseyin normal deyip yolladi.En son bir doktor eşin bir urolojiye gorunsun dedi.Neyse bizim ki gitti.Sperm sayilari cok duşuk 1 sene boyunca ilac ve bitkisel tedaviler uyguladik.fydasini da gorduk.Her geciken adette bi umut ve sonu hep husran...En son araştirma hastanesine gittim.aşilama icin.doktorla gorustum rahim filmi istedi tuplerim kapaliymis.yikildim Direk doktor sizin ki tup bebek dedi..Bildiğim kadariyla devlet hastaneleri tup bebek yapmiyorlar.arastirmada 1.cocugum oldugu icin destek vermiyormuşRabbim tabiki once olmayanlara nasip etsin,sonrada benim gibi istiyenlere..Cocugum kardesi olmasini cok istiyor.Surekli soyluyor.Artik psikolojim bozuldu..Artik borc harc edinip yaptirmaya calisacagim.Boyum 1.58 kilom 82 doktor dedi bi 10 kilo ver.Tabi demesi kolay troit hastasiyim..Şimdi size sormak istediğim ocakta tedaviye başlayayim mi yoksa zayifladiktan sonra mi? Zaman da aleyhimize işliyor.Napcagimi bilemiyorum.Bide bu tup bebekte kullanilan ilaclar cok pahaliymis.Ricaetsem bu tedavide ellerinde ilaclari kalan arkadaslar bana ulasabilirler mi.Gercekten cok minnettar olurumcok uzun yazdim kusura bakmayin hakkinizi helal edin