Değerli arkadaşlar.. Şubat ayında dailymotion macerasına başladım ve mart nisan ve mayıs aynın 20 sine kadarda aralıksız bu işi yaptım.. Mayıs 20 e dailymatoindan ilk odememin yapıldıgını gorunce başladı herşey..
Dailymotion dashboardda odememin gercekleştigini yazıyordu fakat paypalıma ne gelen var nede giden.. 1-2 gun bekliyim sorun duzelir dedim araya hafta sonu girdi pazartesiyi bekliyim dedim.. boylelikle 5 gunluk surec geride kaldı ve 25 mayıs itibariyle ilk ticketi attım ve bugune kadarda ticketlerimiz aralıksız olarak devam ediyor.. Dune kadar attığım ticketlerde bana sorunun finansal departmana iletildiğini kısa surede cozulcegını tekrarlıyıp durdular tam 15 gun aynı ticketi attılar ilgileniyoruz sorunu ilgili departmana ilettik vs... fakat dun son yazdığım tickete şoyle bir talep getirdiler.. Paypal adresinizin ana sayfa resmi ve işlem gecmişi sayfası resmini cekip gonderirmisiniz. birde bekleyen odemeler varmı sayfasını kontrol edip resmini cekip gonderin..
Oyle sanıyorumki hesabımın teyitsiz olduğunu duşunduler 2. olay ise odemeyi aldıgımı onları kandırdıgımıda duşunmuş olabilirler...
Sonuc itibariyle teyili bir hesabım oldugunun ve istedikleri 3 resimle birlikte toplam 4 resim kendilerine gonderdim..
Gonderdikleri faturaya baktıgımda paypal adresimde hic bir sorun yok teyitli bir hesap beklediğim odeme 400 dolar paypal limitlerine girdigimde tebrikler teyitlisiniz vs... yazıyor fakat gunluk para cekme limiti 750 tl acaba benim paypalımda bir sorun olabilirmi...