merhaba,

11 yıllık evliyim ve 1 oğlum var. normal doğumla. oğlum doğduktan 3 yıl sonra 1 duşuğum oldu ve sonrasın sprial ile 5 yıl korundum. ikinci cocuğu yeniden duşunduğumuzden spirali cıkarttırdım ve olaylar başları. ilk once adettim duzensiz oldu ve sonrasında adettimde azalmalar oldu ve rahim kalınlaşmadığı icin dediler. 3 ay kadar hormon tedavisi gordum. HSG cektirdim ve asherman sendromu dediler histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası 2 ay ilac tedavisi gordum ve gecen ay ilacı bıraktırdı doktorum. ilacsız gecen bir ay sonrası yine regl olmadım ve hamileyim zannettim ama yaptığım test sonuclarında ne yazık ki hamile olmadığımı gordum ve yeniden doktora gittim. sonuc yine rahim ici kalınlığı cok duşuk. ve tup bebek doktoruna yonlendirdi ve adet olabilmem icin ilac verdi. şimdi ilac kullanmaya başladım. rahim icini kalınlaştırmak adına internette aractırma yaptığımda nar suyunun iyi geldiğini okudum ve aktarlarda ozel bitki karışımları olduğunu okudum. bu konu hakkında bilginiz varmı ne olur bana yardım edin. yaklaşık olarak 2 yıl olacak surekli doktorlardayım ve tup bebek tedavisine başlamadan once bildiğiniz birşey varsa nolur bana soyleyin.??? teşekkur ederim.