adsense banlarından sonra bir de bugun paypaldan ban yedik
yaklaşık 1 hafta once biri bana bir kısmı kredi kartından 3000 tl yolladı
bende toplamda 4300 tlyi bozması icin baska birine yolladım
bundan sınra hesabım incelemeye gitti

ben de telefondan aradım

ilk once adres kanıtı icin fatura istediler, gonderdim
faturayı gonderdikten 1 gun sonra da "bana 3 bin tl gonderen kişinin telefondan onayını" istediler. ben de arkadası aradım o da sağolsun aradı onay verdi... sinirlerim artık gerilmeye baslamıstı

bu da yetmemiş adamlar icin sonraki gun kimlik kopyamı istediler. onu da gonderdim.
(heralde artık tamamdır dedim hesabımı acarlar diye bir tek canımı istemedikleri kalmıstı )

2 gun oyle beklettiler ve bugun aradılar beni
benimle konusan adam cok lağbali idi benim de artık sabır taşım catlamıstı
aramızda gecen konusma soyleydi ozet olarak :

paypal
b: ben

p: osman bey size kim neden para gonderdi?
b: bir arkadasımın bana borcu vardı o gonderdi
p: arkaadsınızın size nicin borcu vardı?
b: para borcu vardı bir sure once banka aracılığıyla para gondermiştim ona o da bana paypaldan gonderdi
p: ama bir kısmını kredi kartıyla gondermiş
b: orası beni ilgilendirmez işterse guvencinle bana yollasın ben aldığım paraya bakarım. parayı bana gonderenin bir şikayeti var mı?
p: şikayeti yok ama parayı size neden gonderdiği bizi ilgilendirir.
osman bey ne iş yapıyorsunuz siz boyle hesabınızın son 3-4 ayını kontrol ettim. paralar havada ucuşuyor. bize ne iş yaptığınızı solemezseniz hesabınızı bloke edeceğiz.
b: kardeşim hakkımda en ufak bir şikayet var mı? benim yaptığım işte alan memnundur veren memnundur.
p: osman bey siz ne ayaksınız boyle yaptığınız işi soyleyin yoksa elimden baska care gelmeyecek

ben: pzevenklik yapıyorum kardeşim, alan razı veren razı siz niye rıhatsızsınız boyle. zaten her odememde yuzlerce lira komisyon kesiyorsunuz bir de benden hesap soruyorsunuz. ayıp.

p: dıt dıt dıt

işte boyle beyler