Aşılama aşılama ve tedavi sureclerim1
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama aşılama ve tedavi sureclerim1
-
23-09-2022, 16:48:14arkadaşlar merhaba; bu forumu benim gibi sağda solda bir umut arayanlar icin acıyorum sizinle tecrubelerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim cunku gunumuzde hamile kalmak gercekten zorlaştı durum şoyle ben 2 bucuk yıllık evliyim evliliğimizin başından beri hic korunmadık bebeğimiz olursa guzel olurdu ama illa olacak diye kafamıza takmamıştık eşimde bende calıştığımızdan sanırım biraz ihmal ettik arkadaşlar 1 yılı gecik bir sure sonra doktora gittik cunku hala bir bebeğimiz olmamıştı tabi o bir senede her ay bir umutla yapılan testler ve husranları anlatmıyorum bi kac kez yaptım baktım gercekten uzuluyorum bıraktım ne zaman adetim 3 gun gecikir o zaman yaparım diye karar verdim kendi kendime neyse doktora gittik doktor ultrason ile yumurtalıklarıma baktı ve bir kac kan testi yaptırmamı istedi eşimden de sperm testi tabi sonuclar karşısında bende bir sorun olmadığı ve eşimin sperm hareketliliği ve sayısı az olduğunu soyledi eşimi uroloji doktoruna yonlendirdi eşimin gittiği doktor varikosel olmadığını soylemiş ama acele etmeyin daha yaşınız genc olur akışına bırakın demiş ne sacmalık ki 1 seneyide ha olur hala olacak ile gecirdik gecen uzun zamandan sonra eşim bir doktora daha gitti oda hareketliliğin kalitenin duşuk olduğunu vereceği ilaclarla 3 ay kullan yukselirse yukselir yukselmezse tup bebek demiş neyse eczaneye gittik allahın takdiri işte adam o kadar baştan savma ki receteyi bile girmemiş ilacları alamadık bu boyle olmaz dedim kendi kedime ve ozel bir hastanede oldukca ovulen sağdan soldan duyduğum bir doktora kendim icin randevu aldım