Komisyon Oranı : %1 + işlem başı $2
Benim gibi bir cok arkadaş yurt dışında sadece paypal kullanıldığı icin odeme yapmakta sıkıntı yaşıyordur. Ben bu olaya şu şekilde cozum buldum.
https://www.payexchanger.com
Adresine girip register bolumune tıklayarak uyelik acıyoruz. Anasayfada sağ tarafda ust tarafdan webmoney'i alt tarafdan paypal'ı seciyoruz.

Submit Order butonuna tıklıyoruz.

Ekranda gorduğunuz gibi ben 100 usd yazmıştım, 100 usd'yi Z249025224571 hesabına gonderdikten sonra 2 tane tık işaretini işaretleyip submit butonuna tıklıyoruz. Paranız en gec 12 saat icerisinde karşı tarafa ulaşacaktır.
Para karşı tarafa ulaştıgında hem size mail olarak duşuyor hemde sitelerinde dashboard bolumunde pending(gonderilmek icin onay bekliyor) veya completed(karşı tarafa gonderildi) yazıyor.

Umarım işinizi gormuştur. Yazı ve fotoğraflar bana aittir, istediğiniz yerde yayınlanmasında bir sakınca gormuyorum. Hatta bilmeyen herkes oğrensin diye yayınlayabileceğiniz platformlarda yayınlamanız Turkiye halkının yararına olacaktır.
Bol kazanclar
Not: Tahminen arkadaşlar bunun tam zıt(paypala gelen tutarı webmoneye aktarma) olanını isteyenler cıkacaktır. Bu yapılabilecek bir durumdur, bunun gibi sitelerdeki gonderilecek paypal adresini partnera verip, tutar iletildiğinde o siteye şu paypaldan gelen odemeyi şu webmoneye aktar diyebilme olayını duşunuyorsunuzdur. Evet bende duşundum bu olayı, fakat bu işte aksaklıklar cıkabileceğini duşunduğum icin bu konuda araştırmalar yapmadım.