GUNCEL 24.08.2016

Farklı Butun Alış/Satışlarınız icin lutfen iletişime geciniz.
Webmoney ile Alışveriş-Kontor-para gonderme vb. butun odemelerinizi gercekleştirebilirim.
Webmoney EPara Resmi Alım/Satım Firmasıyız.
Webmoney Resmi Alım/Satım yapanlar sizden cuzdan no istemezler/Almazlar.
Alış/Satış icin iletişime gecin.
WEBMONEY KOMİSYON ORANLARI - EPara Kesintisi Harictir !(bana gelen net miktar uzerinden)
%3 ile % 10 arası miktara gore değişmektedir.
Bitcoin Alım/Satım (Hesabımız Onaylıdır)
Bana net gelen btc uzerinden !
%5 ile %10 arası miktara gore değişmektedir.
Payoneer Alış/Satış: Bakiyelerinizi Miktara gore uygun komisyonlar ile anında nakite cevirebilirsiniz.
Payza Alış/Satış: Bakiyelerinizi Miktara gore uygun komisyonlar ile anında nakite cevirebilirsiniz.
Havale / EFT ( Komisyon mesai saatleri ve mesai saatleri dışında miktara gore değişmektedir)
Mesai Saatlerinde Butun Bankalara.
Mesai Dışı Akşam Hafta Sonu:Enpara-Ziraat-İş bankası-Garanti-Akbank-Denizbank-ing
ATM: Yapı Kredi,Halkbank
vatancafe.hesapno.com
Sanal Kart VCC Temin Edilir Ucretlendirme: %10 (50 tl ye kadar sabit 10 tl )
CashU - GCash Satışlarımız vardır.Joygame-Gamesultan gibi sitelerden alışverişiniz yapılır.
Yurtici / Yurtdışı Her Turlu Sitelere Odemleriniz yapılır.
Sizlere Oyun Keyleri-Pin-Oyun Paraları-Karekterleri Alabilirim.
Gaziantep-Kahramanmaraş-Osmaniye il ve ilcelerinde ki istediğiniz işler halledilir
Komisyon dahilinde.(urun alma,araba bakma,test ettirme,arsa,tarla vb.)(bunuda webmoney karşılığında yapabilirim)
Butun iletişim bilgilerimi paylaşıyorum.Esnafım evliyim cocuk sahibiyim,kimsenin parasını alıp kacacak değilim,yerim yurdum 30 yıldır aynıdır.Dahada guvenemem diyenin de canı sağolsun haklıdır.
Arkadaşlar Sabah 9:00 - Gece 01:00 arası Haftanın 7 gunu onlineyim.
Oyle bir kac gunluk iş yapıp gitmeye değil koklu hizmet vermek icin buradayım.
Ve Hic bir konuda bulamayacağınız guven konusunu bu konuda bulabilirsiniz.
Şahsımı Tanımak ve Guven icin,istediğiniz guvenceyi,kanıtı sağlayabilirim.Bunu istemek Sizin en doğal Hakkınız.
*** UYARI: ***
DOLANDIRICILIK - MADDE 157.-(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin gune kadar adli para cezası verilir.(Asliye Ceza)

Farklı Butun Alış/Satışlarınız icin lutfen iletişime geciniz.
Webmoney ile Alışveriş-Kontor-para gonderme vb. butun odemelerinizi gercekleştirebilirim.
Webmoney EPara Resmi Alım/Satım Firmasıyız.
Webmoney Resmi Alım/Satım yapanlar sizden cuzdan no istemezler/Almazlar.
Alış/Satış icin iletişime gecin.
WEBMONEY KOMİSYON ORANLARI - EPara Kesintisi Harictir !(bana gelen net miktar uzerinden)
%3 ile % 10 arası miktara gore değişmektedir.
Bitcoin Alım/Satım (Hesabımız Onaylıdır)
Bana net gelen btc uzerinden !
%5 ile %10 arası miktara gore değişmektedir.
Payoneer Alış/Satış: Bakiyelerinizi Miktara gore uygun komisyonlar ile anında nakite cevirebilirsiniz.
Payza Alış/Satış: Bakiyelerinizi Miktara gore uygun komisyonlar ile anında nakite cevirebilirsiniz.
Havale / EFT ( Komisyon mesai saatleri ve mesai saatleri dışında miktara gore değişmektedir)
Mesai Saatlerinde Butun Bankalara.
Mesai Dışı Akşam Hafta Sonu:Enpara-Ziraat-İş bankası-Garanti-Akbank-Denizbank-ing
ATM: Yapı Kredi,Halkbank
vatancafe.hesapno.com
Sanal Kart VCC Temin Edilir Ucretlendirme: %10 (50 tl ye kadar sabit 10 tl )
CashU - GCash Satışlarımız vardır.Joygame-Gamesultan gibi sitelerden alışverişiniz yapılır.
Yurtici / Yurtdışı Her Turlu Sitelere Odemleriniz yapılır.
Sizlere Oyun Keyleri-Pin-Oyun Paraları-Karekterleri Alabilirim.
Gaziantep-Kahramanmaraş-Osmaniye il ve ilcelerinde ki istediğiniz işler halledilir

Butun iletişim bilgilerimi paylaşıyorum.Esnafım evliyim cocuk sahibiyim,kimsenin parasını alıp kacacak değilim,yerim yurdum 30 yıldır aynıdır.Dahada guvenemem diyenin de canı sağolsun haklıdır.
Arkadaşlar Sabah 9:00 - Gece 01:00 arası Haftanın 7 gunu onlineyim.
Oyle bir kac gunluk iş yapıp gitmeye değil koklu hizmet vermek icin buradayım.
Ve Hic bir konuda bulamayacağınız guven konusunu bu konuda bulabilirsiniz.
Şahsımı Tanımak ve Guven icin,istediğiniz guvenceyi,kanıtı sağlayabilirim.Bunu istemek Sizin en doğal Hakkınız.
*** UYARI: ***
DOLANDIRICILIK - MADDE 157.-(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin gune kadar adli para cezası verilir.(Asliye Ceza)