Merhaba!
Hepimiz Andrezej Sapkowski'nin yazdığı kitapları okumamış olsak da coğumuz The Witcher oyunlarını oynadık, izledik. Benchmarklar'dan tanıyoruz en kotu. Seviyoruz da.

Anlaşılıyor ki tek seven biz değilmişiz. Zira Netflix'in başkan yardımcısı Erik Barmack'da bu serinin hayranı imiş. Oyundan bahsetmiyorum burada sadece, kitaplarından da bahsediyorum. Ve ciddi bir şekilde kitapların yazarı ile konuşulmuş, cekilmeye karar verilmiş. Tabii daha ortada ne bir yonetmen var, ne bir oyuncu belli. Sadece masada da kalabilir yani, ama Netflix istiyorsa, yazarı istiyorsa neden olmasın?

Şahsen kitaplarını daha okumadım, oyunlarını oynadım sadece. Ve yazarının her fırsatta dediğine gore oyunlar kitapları pek de yansıtmıyormuş. Netflix'in yapmaya niyetli olduğu dizi de kitaplardan direk uyarlama olacakmış. O yuzden, Witcher'ın farklı bir versiyonunu gormek ilgi cekici geliyor. He, bu diziyi Freeform gibi CW gibi kanallar yapmaya kalksaydı, boyle olumlu bakmazdım. Ama Netflix yapıyorsa, ortalama ustu bir şey cıkaracağına emin gibiyiz, o yuzden ben hype'landım.

Siz ne duşunuyorsunuz? Sizce kim yonetsin? Başrol kim olsun?