Tekrardan Başlamalı mıyım
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tekrardan Başlamalı mıyım
-
23-09-2022, 16:34:54Selam hanımlar kafam biraz karışık size danışmak istedim.20 aydır hic hamile kalamadım.Gebelik topiginde başladım erkek inferlitesi tup bebeğe kadar ulaştım.Artik gucum kalmadı her doktora gittiğimizde birşeyler cıktı eşim varikosal ameliyatı oldu bense rahimden ameliyat oldum 3 ay once neyse uzatmayayım. Ocak ayında ilk tup bebek denemesi icin başladık. Bende bir de sonradan oğrendiğim amh sorunu var 0.35 30 yaşındayım.Az yunurta toplandı ve sadece 1 tanesi dollendi tabi yine de dunyalar benim olmuştu transfer icin gun sayarken rahim kalınlaşmadigi icin transfer iptal oldu. Bir kac gun sonra 2.reglimi olacağım.Doktor 2.reglde gel tekrar başlayalım dedi. Eşimle kafamız cok karışık bir yandan evlat hasreti bir yandan amh duşukluğu yaş faktoru hepsi var esimse bir sonraki ay başlayalım diyor o kadar iğne ilac hormon aldı vucudun yazık sana kendine bu zulmu etme diyor. Ama artık bende ne sabır kaldı ne heyecan ne de gucum var. Yine aynı merkezde başlayacağım 1 dondurulmusum var eskiden yumurta var mı dollenme olacak mi derken bi de rahim inceliği rahatsızlığım var anlayacaginiz araftayim bir yanım git başla ne olacaksa olsun diğer yanım zaman gecsin. 2.deneme de de olumsuz olursa uzun bir muddet denemeyeceğim zaten.Gucum kalmadi sizler ne duşunuyorsunuz.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin