arkadaşlar merhaba
7 yıllık evliyiz,yaklaşık 3-4 yıldır korunmuyoruz bir kac kotu doktor tecrubemizin ardından 1-2 yıl doktorlara ara verdik. Agustos ayında normal reglimin haricinde adet gormeye başladım 1 hafta normal ,1 hafta adetli olmaya başlayınca 3 ay once izmirde ozel muayenehanesinde prof. dr Sait Yucebilgin adında yeni bir doktora gitmeye başladık , Oncelikle 2 tane kistim olduğunu ve bunları tedavi etmemiz gerektiğini soyledi.İlk ay myralon dogum kontol hapı (gunde 2 ad), bemiks (gunde 1 ad) ve coraspin (gunde 1 ad)verdi . Adetimin 2. gunu kontrole gittim kistimin birisi kaybolmuş digeri kuculmuş tekrar 1 ay daha bu tedaviye devam ama 1 hafta sonra rahim filmi cekelim dedi, Ozel cınarlıda filmi cektirdim tuplerimden birisi kapalı digeri ise 3. film ile cok cok az acılmış.13 gun sonra dk hapım bitiyor ve calışmalar başlayacagız,2 ay deneme suremiz var ama 2 ay sonunda 1 aşılama denememiz gerekli bunun icin doktorum ege universitesinden olduğu icin aşılamayı orada yapacagız.Bana bir ilac listesi verdi ve buna rapor cıkatmamı soyledi.Bu rapor cıkartma işlemi Ege universitesinde cok uzun surermi, benden ne evraklar isterler iş yerimden ne kadar izin almalıyım . bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi.
Aşılama Ege Universitesinde Aşılama yaptıranlar
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Ege Universitesinde Aşılama yaptıranlar