Merhaba arkadaşlar,

06.06.2016 tarihinden sonra, Turkiye bildiğiniz uzere paypal işlemlerine kapatıldı.Hicbir şekilde Turk kartları hesaplara bağlanamaz oldu. Bazı yabancı sitelerde hizmet karşılığı olarak sadece paypal seceneği olması bizleri zor durumda bıraktı.

Şimdi bu durumdan nasıl kurtulacağımızı anlatacağım. Anlatılan yontem ile sadece Para Gonderme - Para Alma ve Paypal Bakiyesini kullanma şekli anlatılacaktır. (Paypal bakiyesini bankalara cekme yontemi değildir.)

Oncelikle belirtiyim paypalın guvenlik birimi şupheli gorduğu işlemlerde hesabı kısıtlama yapabilir ve icinde bakiyeniz varsa zor duruma duşebilirsiniz. Bunun icin iceride cok fazla bakiye bulundurmayın.

ilk olarak,

1.
paypal.com/us adresinden VPN kullanarak (Usa ip ile) hesap oluşturuyoruz. Ve unutmadan surekli aynı ip ve aynı pc uzerinden paypalımıza giriş yapacağız. ( Guvenliğe takılmamak icin )

hesap oluşturma adımı bittikten sonra,

2.
https://www.entropay.com bu adrese gidip bir hesap oluşturmamız lazım.

Bu adımlardan sonra entropay vitrual Kartımız oluşacak.

3.
Şimdi US ip ile oluşturduğumuz paypalımıza giriyoruz. kart ekleme seceneğini secip entropay bilgilerimizi girip onaylama işlemi yapabiliriz. cekilen miktarlar entropay kısmında 1-2 gune gozukuyor anlık olarak gozukmemekte. Miktar gozukunce paypala giriş yapıp onaylama işlemini bitiriyoruz.

Onaylama yapmadan da kucuk miktarlar para gonderme yapabiliriz. 50-100 dolar gibi sıkıntı cıkartmıyor paypal.

Yabancı paypal hesabında eğer bakiyeniz varsa hangi ulke olursa olsun ( Turkiye haric ) bakiyenizi transfer edebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki ister karttan ister bakiyeden istediğiniz alışverişi yaparsınız.

Not : Bakiye'de ki paranızı exchangerlar aracılığı ile farklı yontemlerle Turkiye'ye getirebilirsiniz.

Ben sadece foruma ışık olması bakımından bu yontemi paylaştım. Hesabınızın başına limit,sınırlama vs. gibi olağan şeylerin gelmesi sizi ilgilendirir.

Son olarak tekrar soyleme gereği duyuyorum VPN den aynı ip blogları ve bolgeleri ile giriş yapınız.

Sadece Ytparaya ozel olarak paylaşılmıştır.