Dr hatasına uğrayanlar
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Dr hatasına uğrayanlar
-
23-09-2022, 16:15:152014 yılında laporoskopi ameliyat olmak icin uyutuldum sağ yumurtalığımda cikolata kisti vardı Ameliyat 4 saate yakın surdu ve uyandığımda acık ameliyata cevrildiğini anladım. Kist labirent gibi olmuş mudahale edemedik acığa cevirdik dedi doktor. o zaman 26 yaşındaydım ve hatanın farkında değildim. Aradan 6 yıl gecti hala hamile kalamadım. 5 kez tup bebek 2 kez aşılama yaptırdım bir dış gebelik gecirdim. Ve işin en kotusu gittiğim tum doktorlar bu ameliyatın bir hata olduğunu sağyumurtamın tamamen zarar gorduğunu ve işlevini yitirdiğini bu işlemin laporoskopi ile duzeltebileceğini doktorun beceriksizliğini acık ameliyata getek olmadığını soyleyip durdular (Ameliyatı yapan dr Nihan Dedeoğlu) sol yumurtam calışıyor amh 3.60 hangi doktora gitsem hep maddi acıdan yaklaşıyorlar ilk iki tup bebek tedavilerinde kalitesiz 2.gun embriyosu konulduğunu da sonradan oğrendik. Yine aynı doktorun hastanesinde (Kadıkoy şifa-florancenightingile) Guvenebileceğimiz allah korkusu olan bir doktor var mı kızlar onerebileceğiniz? Hep para icin tutmayacak tedavilere goz yumuyorlar. Bir doktor hatası 6 yılıma sebep oldu cok uzgunum