merhaba arkadaslar. bugun konu actım iki kişi ekledi @kızılaslan ve @mean sonra odemeyi once istedigimden ikisi ilede anlasamadık. mean seni report ettim dedi tamam hocam dedim.sonra biri ekledi ytpara.com sabırlı diye yazdıgı su...

Forumdan mean,kizilaslan adlı uyeler sizin konunuzu report etti once odeme istediğinizi ve bu işlerden anlamadığınızı soylemişsiniz bende paypal bozuyorum ve bolumle ben ilgileniyorum bu konudaki acıklamanız nedir?

hocam forumda iletişime sizle gecen uyeler ile benim de ticaretim oldu ve bu şekilde forumda ticaret yapamazsınız paypal bolumunde gun gecmiyorki dolandırıcılık konusu acılmasın forum uzerinde itrader dışında guvenilirlik teşkil eden bir rutbe bulunmamakta ayrıca 626 tl olan tutarı kimse bu şekilde bozum işlemi gercekleştirmez ve forumdan sizle iletişime gecen kullanıcılarla cok fazla işlem yapmış kişi bulunmakta bu uyeler değil sizin paranıza kimsenin parasına goz dikmez.
[17:18:55] Ytpara.com - Sabırlı: dolandırıcılık şuphesiyle report geldi.

hocam kozmik ile bu şekilde iş yapmanız diğer kişilerlede bu işlemi yapabileceğiniz anlamına gelmemekte.
[17:23:29] Ytpara.com - Sabırlı: zaten reportta dolandırıcı denilmemiş "şuphe" yaratan konuşmalar ile once odeme istiyor şeklinde yazılmış.
[17:23:56] Ytpara.com - Sabırlı: sizde takdir edersiniz ki gunde kac kişi ticaret yapıyor forumda ve bizimde guvenliği sağlamamız onceliğimiz

http://www.ytpara.com/paypal-alis-sa...acaktir-6.html
[17:25:38] Ytpara.com - Sabırlı: burdaki işlem yaptıran kullanıcıda bana once odeme gonderdi.
[17:25:59] Ytpara.com - Sabırlı: yani Gold uye olan bir kişi bile once odeme yaparken siz bu durumda once odeme isteyemezsiniz.
[17:26:33] Ytpara.com - Sabırlı: dilerseniz 600 TL olarak finans bank uzerinden gecebilirim bu sayede ortadaki guvenirsizliğide kaldırmış oluruz.

o halde uygun rahatsız ettiğim kusura bakmayın fakat gun gectikce dolandırıcılık konularında konu acılıyor.
[17:29:09] Ytpara.com - Sabırlı: uyelerde bu yuzden report etmiş.
[17:29:26] Ytpara.com - Sabırlı: işlem başarılı olursa arkadaşlarla iletişime gecip bilgilendirme yapacağım.

[email protected] paypal gonderdiğinizde hesap bilgilerini iletin.

İşleminiz Başarıyla Gercekleştirilmiştir!
[17:36:30] Ytpara.com - Sabırlı: konuyuda guncelliyorum tekrar kusura bakma

deyip skpeden cıktı.

bu durumda ne yapabilirim arkadaslar. sanırım sabırlı arkadas gercek degil.

allah`ım yedirmesin baskada birsey demiyorum.