Merhaba arkadaşlar. Forum coştu, herkes paylaşımda yarışıyor.
Bu arada blogger kazanc yontemini paylaşan @actionScript arkadaşıma cok cok teşekkur ediyorum. Allah daha cok versin.

Bu adsense ekleme işini dunden beri yapamamıştım.Forumdaki @Judge arkadaşımın paylaşımından giderek sonuca ulaştım. Tabii detaylı anlatılmadığı icin coğu kişi yapamıyor.
Anlatıma başlıyorum.

1- İlk once resimdeki gibi bloggerlarına eklemiş olduğunuz reklam bicimleri olması lazım. Eğer yoksa 6 ay beklenmesi deniliyordu forumda. O konuda bilgim yok.

2. Herhangi birinden kodu al diyoruz ve karşımıza alttaki ekran geliyor. Oradaki metni kopyalıyoruz.

3- Kopyaladığımız reklam metnini bu siteye giderek Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates yapıştırılacak yere yapıştırıp reklam boyutlarını değiştiriyoruz. 336 -280 yapıyoruz.

Ardından convert ad code a tıklıyoruz.

4- Oluşan yeni kodu kopyalıyoruz. bloggerımızın şablon bolumune gelip html yi duzenle diyoruz. Gelen kod sayfasına 1 kere tıklayıp ctrl + f ye basıp oluşan kutucukta ca-pub yazarak enter a basıyoruz.

5- İlk olarak 2 tane ca-pub altalta geliyor. Bu her iki pub u da silip kopyalamış olduğumuz ca-pub u 2 kere sildiğimiz yere yapıştırıyoruz. Silinecek yeri resimde gosterdim.

6- Diğer silinecek yerler. Tabi sildiğimiz kodun yerinde Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates sitesinden cevirdiğimiz kodları kesinlikle yapıştırmamız gerekir.
Diğer pub lara ulaşmak icin enterlıyoruz.

7- Daha sonra şablonu kaydet diyoruz. Bu kada Yalnız acizane tavsiyem. Siz kendi oluşturduğunuz ozgun db nize adsenseyi bağlamanız. Spam db lerle adsense banlanabilir.