web site işleriyle yaklaşık olarak 6-7 yıldır. uğraşmaktayım.
Buradaki konuda bazı arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye calıştım.ama bazı arkadaşlar cok ozel bilgileri soruyorlar bunları malesef soyleyemiyorum (oğrenmek icin cok emek harcadım.)
Bir cok arkadaş ailesine yardım etmek, okul harclığını cıkarmak,ihtiyaclarını karşılamak...vb sebeblerden dolayı para kazanmak istiyor.
Aklıma şoyle bir şey geldi. cuzi bir miktara (tahminen 30-40 tl arası olur) e book yazayım bu web site işlerini gercekten oğrenmek isteyen , para kazanmak isteyen arkadaşlara guzel bir bilgiler hazırlayayım. (e- book alan kişiler kazanc kazanır diyebilirim) aklınıza şu gelebilir madem biliyorsun neden satıyorsun bilgiyi diye. zaten bir miktar web sitelerimden hic ilgilenmeme rağmen (şuan kpss calışıyorum.) geliyor
şunuda demek istiyorum e book aldım hemen 1 hafta sonra kazandım demek olayı yoktur. (bir kac ay gecmesi lazım surekli kazanc icin.) Zaten bunu soyleyen yalan soyler.Emek verirseniz cok guzel kazanclar elde edilebilirsiniz.
Kazanc olarak yabancı dil olarak (yabancı dil bilmenize gerek yok) sebebi tbm yuksek

reklam yerleşimi falan uğraşmadım daha adam akıllı
Ayrıca e-book alacak kişilere belli bir ziyaretci kitlesi vereceğim.

E-book yazayım mı ? rağbet olur mu ? Bu konudaki duşunceleriniz nedir ? (5-10 kişi isteyecek falan olacaksa uğraşmayayım.Cunku e-book hazırlaması baya surecektir. )