Arkadaşlar şu blog işine cok canım sıkıldı. Bu konuyu 5 gundur araştırıyorum vardığım sonuc şudur:

Herkes blog oluşturma aşamalarını oğrendi. Fakat kimse para kazanamıyor. Kazanıyorum diyen varsa da emin olun o kişinin Onaylı Web adsensi vardır. 6 aylık blog işi de hikaye. (dun bi hevesle 5 adet 1 yıllık blog aldım) Blogta icerik bol olması gerekiyor sonra başvuruda bulunuyorsunuz ve kabul olursa o da muamma sadece o blog icin kullanabiliyorsunuz. Oyle spam yapıp adsense kodlarını her bloğa koyayım her blogtan paralar aksın Yok oyle bir dunya Hem koysanızda 15-30 dakika sonra o reklam cıkmıyor. Niye google hemen anlıyor cunku spam olduğunu.

Bakın sadece alan adı alınmış blog ile başvuru yapmanız lazım. O şekilde olunca Birincil web siteniz olarak gorunuyor ve siz o site icin oluşturmuş reklam kodlarını diğer spam yaptığınız bloglara yerleştirebiliyorsunuz. 500 adede kadar blog yapıp para kazanabiliyorsunuz. Olay bu kadar basit.

Blog konusunu acan arkadaşlarda kendi adsensleri girilmiş kodları hazır halde olan xml dosyalarını vermiş. Bu sayede işi bilmeyen kişiler surekli aynı blogları oluşturuyor ve adsens kodunu değiştirmediği icin kazanılan para direkt o adsense sahibine gidiyor.

Bu benim duşuncem. Yanlışım varsa aksini duşunen varsa uzman arkadaşlar duzeltsin. Hevesinizi kırmak istemem ama blog işinden para kazanmak cok zor. Blog işini araştırırken de youtubeye devam edeceğim
Herkese iyi kazanclar...