benimde 2012 kayıtlı eski bir blogum vardı adsenseye başvurmuştum bir turlu reklam cıkmıyordu ve reklam yeri boş gorunuyordu işte sebebi :
AdSense başvurunuzun durumu
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz uzerinde ikinci bir inceleme gercekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Yetersiz icerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gosterebilmesi icin, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu cozume kavuşturmak icin aşağıdaki onerileri goz onune alın:
Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Coğunlukla resim, video veya Flash animasyon iceren web siteleri onaylanmaz.
İceriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cumlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan once, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hÂl beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak icerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretcilerinizin web sitenizin tum bolumlerini ve sayfalarını bulabilmesi icin net bir gezinme sistemi sunun.
YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lutfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video iceren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.
---------------------
Başvurunuzu guncellemek ve yeniden gondermek icin, lutfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gonderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum acın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği icin, lutfen başvurunuzu yeniden gondermeden once yukarıda listelenen sorunların tumunu cozduğunuzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek icin Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaclı bir e-posta adresinden gonderilmiştir. Lutfen bu iletiyi yanıtlamayın. Sorunuz varsa Google AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret ederek sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.
Eski blogu olup reklam boş gorenler konuya gelebilir
Blogger0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Google Servisleri
- Blogger
- Eski blogu olup reklam boş gorenler konuya gelebilir