Bu blog sevdasıyla hem kendi bilgisayarımdan hemde vdsden blog oluşturuyordum neyse yine vdsden oluşturdum bi beklentim yok sadece deneme yanılma ile yapıyorum neyse topladım 2-3 db yukledim sonra getir olayınıda yapıp vdsden cıkış yaptım oyle duruyordu sonra forumda dolanırken Actionscriptin actığı bir konuda BU MESAJI gordum ordaki Walleyud isimli site benimdi o an işe yaradığını anladım ve tekrar vdse giriş yaptım blog adresime girdim ve kodlar arasında bulunan arkadaşın adsense hesabının reklam kodlarını silmeye başladım ve kaydettim siteyi kontrol ettim silinmişti reklamlar artık yoktu sonra yine vdsden cıkış yaptım ve bu son olmuştu vds paketim bitmişti giremedim tekrar sonra bende kendi bilgisiyarımdan gireyim dedim gmail hesabına girdim bloglara baktım walleyud adlı blog yoktu sonra dedim acaba gmail adresimimi yanlış girdim neyse sonra vds aldığım arkadaşa durumu anlattım vds 1-2dklığına girdim ve baktım hala HTML şablon kısmı acıktı bıraktığım gibi bende olayı anlamak icin maile baktım ama aynı mail sonra blogları goruntule dedim walleud adlı blog burdada yoktu vdsden cıktım kendi pcmden siteye girdim baktım ki sitede reklamlar var ama ben sildiğime eminim hem vdsden hem kendi pcmden kontrol etmiştim ama şuan reklamlar var hatta daha bi duzenli halde yapılmış sağda solda falan cıkıyor

Olayda adı gecen blog Hala şaşkınım arkadaşlar blog ilk gun ssde gorduğunuz gibi 11 lira gibi geliri vardı bu gun en son baktığımdada hızlı hit alıyordu ama işte kayboldu