Paketleme orta ustu sayılabilecek durumdaydı. Baloncuklu naylona 2 kat sarılmış kenarlardan koli bandıyla hem kısa hem uzun bantlanmıştı. Acarken epey vakit harcadım hem heyecanı hem de naylonu tekrar kullanabilirim diye
Actığımda waow dedim kutudan ROG simgeler, kısaltmalar fışkırıyor
Ama dikkatimi ceken şey kutu sanki ya acılmıştı ya satıcıdan yada aracı Nanokatolog'dan. Cunku naylonları cıkardığımda kutu ilk resimdeki gibi sadece kulakları ben cıkardım gerisi aynıydı. Kutuda da hafif boyle kırılmalar kapağı acılmış gibi katlanmalar vardı koşelerde kenarda. Urunu deneyemiyorum da sistem kurulu değil, calışıyorsa sıkıntısız benim icin cok problem arz edecek bir deformasyon yoktu yani. Belki de Nanokatalog'daki arkadaşlar bakmıştır caktırmadan bilmiyorum urun yeni diye
KUTU İCERİĞİ
Soldan sağa doğru;
Kullanma klavuzu. Ustundeki de CD. Garanti belgesi boş olarak. Kapı kolu askılığı. Gorunen tarafı resimde. Diğer tarafta ise " GAME OFF YOU MAY ENTER" yazılı. Cıkartmalar. 20 ye yakın irili ufaklı baya var. ve 7. Bilgilendirme kitapcıkları pek bakmadım onlara. Usttekiler de SATA kabloları, plastik kelepce, vida.
EN CİVCİVLİ BOLUM
Anakart mukemmel. Her yerinde ROG fışkırıyor cidden guzel tatlı bir havası var. I/O kapalı panel olması, ust ve sol taraftaki aluminyon soğutma blokları, işlemci soket kapağı, kablolama kolaylığı icin pin girişleri sağ ve alt kenarlarda olması, 2 adet M.2. slot.
Hoşuma giden yerler işlemci soket kapağı. Plastik kapak cıkabiliyor. Soketin alt tarafında elle acılmaması icin de bir vida mevcut.
On onemli noktası AMAN HA AMAN PARMAĞINIZI SOKETİN USTUNDE GEZDİRMEYİN. BEN SOKET YAPISI ONCEKİ SERİLER GİBİ TIRNAKLAR İŞLEMCİDE ZANNETTİM. TIRNAKLAR BU SEFER SOKETTE. CIRTCIRTLI AYAKKABININ CIRTCIRT. HİC FARKI YOK İNCECİK KIL GİBİ. ACEMİLİK ETTİM NERDEYSE 2 TANESİNİ EĞİYORDUM.
I/O PANELİ
Bundan sonra B360 serisi anakart alacaklara tavsiyemdir bu anakart bana 560TL'ye geldi dolar gunden gune artmakta. Asus olması zaten benim onceliğim cezbedici tarafı ise Strix ROG tasarıma sahipliği. Micro ATX mukemmel bir anakart.
İlk incelemem umarım hoşunuza gider beğenileri eksik etmeyiniz şimdiden teşekkurler
Unutmadan anakartı farketmemi sağlayan @pantheon hocama buradan selamlar