İlk fotoğraf teşhir urunu cıkan G35'ten. Acıkca gozukuyor ust derisinde yırtıklar var. Aynı şey kulak derilerinde de vardı.
Kutusu ve kendisi oncelikle bu şekilde.
Kulağınıza gelen kısmı 90 derece dondurup boynunuza asabilirsiniz. Kimine gore gereksiz olsa da bence hoş. Dinlenirken iyi oluyor goruşundeyim.
Kafamızın boyutuna gore kulaklığı ayarladığımız kısım metalden yapılmış. Genelde sanırsam kulağımı kaplayan kısım ile o metal arası tek elle cıkarmaya calışılırken kırılıyormuş. Ona dikkat etmek gerek. Daha oncesinde G230 kulaklığımı aynı şekilde kırmıştım.
Kulaklık bir de kendi ses kartıyla geliyor. Bu ses kartıyla birlikte kullanıp yazılımını yuklerseniz. Dolby veya DTS'i aktif hale getirebiliyorsunuz.
Yazılımından da birkac goruntu paylaşıp artı ve eksilerine gececeğim.
Kulaklığı ilk taktığım vakit ses duzeyi ve kalitesi pek tatmin edici değildi. Fakat youtube'da biraz araştırınca ekolayzer ayarlarını ve windows uzerinden birkac ayarını yapınca gayet yeterli bir ses duzeyine ve beni tatmin edecek kaliteye ulaştı.
Mikrofonu da ses kayıtlarında denediğim uzere kaliteli. Discord'ta konuştuğum insanlar kulaklığı aldığım ilk gun farkı bariz hissetti ve kaliteli mi nasıl diye sorduğumda aşırı net gibi yorumlar yaptılar. Şu ana kadar beni hic pişman etmedi.
Artıları (+)
Kişiden kişiye gore değişir fakat ses duzeyi ve kalitesi beni gayet tatmin etti.
Yazılımı gayet basit ve anlaşılır.
Henuz yaz tam başlamadı sıcaklar tam olarak gelmedi fakat yine de şu ana kadar hic terletmedi. Zaten spor malzemesi kullanıldığı soyleniyor kulaklık ve kafa ustundeki bantta terletmemesi icin.
Bu kulaklık kısmındaki mavi kısımlar cıkarılıp yıkanabiliyor. ( Herhangi bir deformasyon oluyor mu bilmiyorum acıkcası, gerekmedikce yıkayacağımı sanmıyorum ne olur ne olmaz.)
Metal kısımları olduğu icin sağlam hissiyatı veriyor acıkcası.
Eksileri (-)
Oncelikle fiyatı biraz pahalı diyebilirim. Arctis 3 gibi bir rakibi varken daha pahalı olması tercih edilmemesine sebep acıyor belki de.
Metal kısım var dedim sağlam hissiyatı veriyor evet ama biraz ağırlık katıyor. İlk 1 hafta uzun sureli kullanımlarda kafamda bir baskı yarattı ve ağrı yaptı fakat şu an hicbir sorun yok acıtmıyor.
Bir diğer eksisi ise konunun başlarında yine bahsetmiştim cabuk kırılabilen bir noktası var bu G serisi kulaklıkların. O kısma dikkat etmek gerekiyor. Ozellikle tek elle cıkarıp takmamak gerekiyor.
İncelemem burada son buluyor arkadaşlar. Umarım yararlı olur, insanlar fikir sahibi olur. Teşekkurler, iyi forumlar !