Merhabalar
Bu incelemede yaklaşık 2 aydır kullandığım Steelseries Rival 700 oyuncu faresi hakkında izlenimlerimden bahsedeceğim. (Bol gorselli olacak)

Teknik ozelliklerden kısa bilgiler:
Sensor: PixArt PMW3360 Optik Sensor

Hassasiyet: 100 den 16,000 CPI arası.

İvmelenme: 50g

"Polling Rate": 1 ms (1000 Hz)

Tuş sayısı: 7

Kablolar: 2 kabloya sahiptir. Biri orgulu olup 2 metredir. Diğeri plastikten olup 1 metre civarındadır. Ben şu ana kadar hep plastik olanı kullandım. Bugun bir değişiklik yapıp orgulu olanı denemek istedim.

Ağırlık: 135g ancak benim elime ağır geldi ama alışılıyor. Hatta ilk başlarda bu ağırlık rahatsız edecek şekilde.

Ergonomi, Tasarım, Aydınlatma ve Eldeki Hissiyatı

İlk kullandığım zamanlarda elime oturmuyordu. Alışamıyordum... Bu fare ile yeni bir tutuş tarzı edindim farenin arkası sağa doğru eğrik ama elimi duz hizada oturtuyorum ve tuşlara kolayca basabiliyorum. Boyle kullanıyorum fareyi ve memmunum. Her tutuş şeklini deneyip gorsellere ekledim. Ağırlık konusunda cidden ağır bir fare ama alışıyor insan. Ben bu fareye Logitech G300s den gecmiştim. Kendisi hafif bir fare. Aydınlatma cok belli olmuyor cunku 2 bolgede aydınlatma mevcut. 1.si fareyi tuttuğunuzda avucunuzun altına gelen kısmında diğer minik aydınlatma ise farenin tekerleğinde. Kullanırken belli olmuyor aydınlatmalar ama kullanmaya mola verip bir goz gezdirdiğinizde şık duruyor.

Alıştığım fare tutuşu

Diğer tutuş şekilleri :

Gel gelelim Oled ekran ve titreşme motoruna:
Oled ekranı aşağıdaki linkteki gibi kullanıyorum. (Video bana aittir.)

Imgur gibi sitelerden daha onceden başkaları tarafından hazırlanmış gıfleri indirip kullanabilirsiniz. Titreşimi hic kullanmadım.

Steelseries Engine 3 fare ayarlarım;

Beğendiğim ve beğenmediğim noktaları:
Beğendiğim noktalar olarak oncelikle bu fiyata bu ozellikler harika ve fare gerek olarak cok iyi.
Beğenmediğim noktalar ise ağır, ağırlığını değiştirememe ve arkasının buyuk olması.
Fareyi Hepsiburada'dan 370 TL'ye satın almıştım. Memnunum kullanıyorum. Orta ve buyuk ellere oneriyorum.
@onur Sever Oled ekran yansıma yapmıyor. Şu ana kadae cizilmedi ve cok işlevsel değil daha cok goze hitap ediyor.
Elimi hic yormadı. Oneririrm