Gecen cuma foruma uye olup buradaki konuyu acmıştım. Konuya Oreki isimli arkadaşım yardımcı oldu. Birlikte kasayı Sinerji Bilgisayar uzerinden topladık. Siparişimi verdikten sonra internette Sinerji Bilgisayar hakkında olumsuz yorumlar okuduktan sonra biraz korkmuştum.

İstanbul'da yaşadığım icin kasayı ve monitoru ofisten teslim aldım, kargosuz 3 gun icinde montaj ve sistem testi dahil bilgisayarı hazırladılar. E-posta ile kasanın durumu hakkında bilgi verdiler 3 gun boyunca, montajda ve tedarik surecinde gibi.

Ofislerine gittiğimde orta yaşlı bir amca benimle ilgilendi, tatlı bir beyefendiydi kendileri. Amca bey ve oğulları birlikte firma kurmuş takılıyorlar havası vardı iceride . Daha resmi bir ortam bekliyordum, iceriden kasa ve monitor gelene kadar gayet takılıp sohbet falan ettik.

2 imza attım, teşekkur ettim ve taksiyle eve dondum. Kasayı guzelce paketlemişlerdi. Monitor onlara da kargoyla gelmiş sanırım, uzerinde kargo bilgileri yer alıyordu. Neyse eve geldiğimde monitoru actım ilk. Sorunsuz bir şekilde aleti hazır ettim. icerisinde eksik, hasarlı herhangi bir şey yoktu. Hz testi, olu piksel testi yaptım bir sıkıntı da cıkmadı.

Kasaya gelecek olursam kutuyu acarken mahvoldum. Her yerini bantlayıp, kutunun icine de bir suru beyaz sungerden koymuşlardı. Hepsini hayvanlar gibi parcalayıp kasayı cıkardım. Dışında da hicbir sıkıntı yoktu. Hemen kasanın yanındaki pencereyi acıp kasanın icini acıp inceledim. Aşağı cektiğim fotoğrafları atacağım.

Bir siteden OEM işletim sistemi satın aldım, aktif ettim. Guncellemeler geldi anında. Hepsini yaptım. Bilgisayarın saati ve tarihine kadar her şeyi hazırdı. Kullanıcı adım bile girilmişti. Şimdilik bir sıkıntı gozukmuyor, henuz oyuna girip test etme şansım olmadı.

Bu forum ve ozellikle Oreki arkadaşım olmasaydı, alacağım kasa cok daha pahalıya gelecekti. Bu sebeple ozellikle Oreki'ye ve Technopat ailesine sonsuz teşekkurler.

Mr.Acar moderator arkadaştan da ozur diliyorum. Aynı konudan iki adet acıp biraz başını ağrıtmıştım, amatorluğume verdi guzelce acıkladı durumu.

Bilgisayarın icini de aşağı bırakıyorum, bu konuyu daha cok teşekkur amaclı yazdım. Bu sebeple bilgisayarın her yerini, ayrıntılı şekilde cekmedim. Merak edip isteyen olursa ayrıca ekleyebilirim.