İnternette biraz aradım, pek fazla videosu olmadığını gorunce (Ozellikle 1080P performans videosu) bilgilendirme amaclı bu videoyu cekmek istedim. Cok fazla video işlerinden anlamadığım icin amator bir cekim olmuş olabilir, kusuruma bakmayın. Sistemin yer yer 30 FPS altına duştuğu oluyor, genelde envanteri actığım zaman duşuyor. Onun dışında ozellikle cok kalabalık yere atladım, sistemi zorlamak icin. Normalde arazide oynarken 50 FPS altına kolay kolay duşmuyor. Kamera acısını ara ara FPS moduna alarak oynadım, olur da merak eden olursa FPS farkını gorsun diye.Bana gore ortalama bir oyun deneyimi sunuyor, yani ne cok iyi oynatıyor ne de oynatmayacak kadar kotu oynatıyor, tam arası. Şahsen ben oynarken zevk alıyorum, hatta bu video sonunda 10. oldum (Gaz yuzunden oldum onda da). Sanki RAM'i 16 GB yapsam biraz daha iyileşme olacak gibi geliyor, cunku RAM kullanımı cok yuksek.Şu anlık aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz, cevaplarım.
Sistem ozellikleri;
Pentium G4560 işlemci Sapphire RX 460 tek fanlı 2 GB ekran kartı Kingston 8 GB DDR4 Hyperx Fury Black 2133 MHZ RAM Asrock H110M-DGS R3.0 anakart Toshiba P300 1 TB HDD TX K3S kasa Aerocool VX 500W guc kaynağı Video;