Yaklaşık 1 aydır Speedify kullanıyorum ve memnun kaldığım icin bir inceleme yazmak istedim. Şimdiden belirteyim uygulamanın paralı surumunu kullanıyorum. $9 karşılığı 1 aylık sınırsız erişim elde edebiliyorsunuz. Guncel fiyatlar icin buraya tıklayabilirsiniz. Google'da aratarak indirim kuponlarını bulup daha ucuza alabilirsiniz. Bedava surumu 1 GB kotaya sahip.

Şimdi neden bu VPN'i sectiğimi anlatayım. Oncelikle ben evimde iki internet kullanıyorum ve normal şartlarda sadece bir interneti kullanabiliyorsunuz. İndirme yapmak istediğinizde sadece bir internetle yapabiliyorsunuz. İki interneti birleştirmek icin Speedify haricinde cozumler var ama basit yolu secerek Speedify'ı kullanmayı tercih ettim. Bildiğim kadarıyla Speedify haricinde hic bir VPN internetleri birleştiremiyor. İki interneti kullanırken biri kesilirse VPN ile bağlantınız kopmuyor ve bu sayede oyundan kopmuyorsunuz. Fakat iki interneti birleştirdiğinizde bir kac Mbps kayıp oluyor.

Guvenlik kısmında ChaCha tabanlı 256 bit şifreleme yaptıklarını soyluyorlar. Log tutmadıklarını belirtiyorlar.

Sunucu lokasyonu bakımından oldukca zengin. Turkiye dahil olmak uzere bir cok ulkede sunucuları var. Turkiye'de sunucuları olması sebebiyle pinginiz Avrupa sunucularına bağlandığınızdaki kadar fazla olmuyor. Turkiye'deki sunucular İzmir ve Bursa'da bulunuyor. Eğer torrent kullanıyorsanız torrent dostu sunucuya bağlanmanız gerekiyor ve bu sunucular Hollanda'da bulunuyor.

Arayuzu oldukca basit. Kac GB kullandığınızı, anlık internet kullanımınızı, aylık ve gunluk internet kullanımınızı, gecikme ve kayıp gibi değerleri gorebiliyorsunuz.

Ayarlar kısmı ise alttaki gibidir.

Dosya Ekleri speedifyspeedify.jpg 25,2 KB · Goruntuleme: 39