Selam kızlar uzun zamandır bu sitede yazıyorum.20 aydır gercekleşmeyen gebelik 1 varikosal ameliyatı 1 rahim ici yapışıklık ameliyatı ki bunlar en başında bize hicbir rahatsızlığınız yok denildiği halde gercekleşti.
Ameliyattan sonra bir kac ay kendimizi toparladıktan sonra tup bebeğe başlayacaktık nitekim de 3 ay sonra kostor koştur başladık.
Eşimin değerleri duzelmişti ama benim amh sorunum vardı 0.35 az yumurta rezervi. Doktorum yaşın genc burdan kurtarırsın dedi bu arada 30 yaşındayım.Tedaviye başladık iğneler yine iğneler cokca hemde.Avuc avuc ilaclarda cabası olsun hasretim sona ersinde ben dayanırım dedim.Gunlerce ağladım dua ettim,şukur ettim,kalben demedim ama bazen isyan da ettim.
O kadar cesurdum ki 2.gun ıgnemi kendim vurmaya başladım.
Ama bu surecte ilk kontrolde doktorum 9 yumurta gordu yumurta toplamaya yakın yumurta sayım 4 e duştu. Diğerleri gelişmemiş ilaclara tepki vermedi dedi doktor.
Neyse cumartesi gunu yumurta toplandı 4 yumurtadan 1 i boş 3 u de sağlıksız yaşlı dedi O an dunyam başıma yıkıldı.2 gun boyunca ağladım hep enazindan bir kerecik transferim olsaydı tutmadı derdim diye duşundum.
O 2 gun asır gibi gecti bana .Dun sabah hastaneden aradıklarında korka korka actım ama şukur 1 yumurtam dollenmisti dunyalarBenim oldu. Yarın goruşmeye gelin bi kontrol edelim dediler.Esim hep negatife alış dedi bisey var herşey iyi olsaydı direk transfere cağırırdı seni demişti gercekten de oyle oldu.Bugun binbir neşeyle gittiğim hastanede rahim duvarım kalınlaşmadigi icin transfer yapamayacağımı soyledi doktorum 3 dk icinde. Kullandigim 14 ilac ve iğneleri bugunden itibaren bırakmami ve başka ilaclara gecmem gerektiğini soylediler.Simdi benim merak ettiğim bu kadar surecte benim rahim duvarım belli olmaz mıydı cozumu yok muydu.
Son olarak da amh duşukluğu old icin benim icin en doğrusunun yumurta toplayarak daha cok şansımızı artırabiliriz dedi.
Cok uzgunum onca git geller,ilaclar, yumurta toplamadan sonra kullanılan iğneler ilaclar, zaman ,maddi manevi cokuntu, iş yeri hepsi cop oldu.Sizce ne yapmalıyım kafam karışık tekrar gidersem 2.reglde yeniden rapor cıkartarak başlayacağım 1.hakkım gitti cunku aynı merkez mi başka bir yer mi doktorum ameliyatimi yaptığı icin beni daha iyi tanır diye buraya başladım.Fikirlerinize ihtiyacım var cok uzun oldu kusura bakmayın.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın