MSI GTX 970'li sistemim vardı ve kart biraz sorunlu cıkmıştı şansıma. İş akışını ozet gececek olursak uzun uğraşlar sonucu, Vatan Bilgisayara kartı geri verip GTX 1060 aldım ve ustune bir miktar para aldım.
Kalan para ile kasamı değiştirdim. Aradığım en onemli ozellik gorsellik oldu benim icin. Tabi kasanın hava sirkulasyonu, fan sayısı, ic hacmi gibi ozellikleri de onemli ve kasayı secerken bunlara da dikkat ettim.
Mağazada kasalara goz atarken bu kasa gozume takıldı. Gercekten şık bir kasa ve ic hacmi buyuk, kablo toplama yeri duzenli ve geniş, PSU saklama haznesi mevcut ayrıca HDD, SDD gibi parcalar icin de hem saklama haznesi hem de kasanın arka tarafına montaj icin imkan sağlanmış.
Kasayı incelemek ve konu acarak sizlerle paylaşmak isterdim ancak sistemi eve gelir gelmez montajladım.
GTX 1060'ı inceleme yapmak istemedim cunku cok fazla sayıda inceleme mevcut. Tabi ki merak edip soruları olan varsa seve seve yanıtlarım.
Bu arada odam catı katında ve tavan arası diyebileceğimiz bir duzlemde. Kışın soğuk yazın sıcak oluyor. Ancak sistemin sıcaklık değerleri gayet iyi, hatta Zalman Z3 Plus'a gore bir tık daha duşuk değerler veriyor.
Fotoğraflar biraz kalitesiz oldu kusura bakmayın.
Gece boyle gozukuyor.
Dosya Ekleri