Oncelikle selamlar. Ben bu kulaklığı 23/06/2018 tarihinde Gearbest uzerinden aldım.
24'unde kargoya verdiler ve kargonun bana ulaşması 13 gun surdu. Oncelikle kargo ile ilgili yorumlarımı yapayım. 1.78$ (8.35TL) kargo ucreti odedim. Eğer odemeseydim 15-25 gun icinde ulaşacaktı ama ben daha hızlı ulaşsın diye 6-10 gun icinde ulaştıracağını iddia eden kargoyu sectim. Turkey priority mail olarak geciyor. Kargo soylenenden 3 gun gec ulaştı. Sebepleri İlce Jandarma Komutanlığı Konacık/Bodrum yazmama rağmen Fethiye'deki İlce Jandarma'ya yollamışlar. Bunu ben arayıp 2. kere sormamda oğreniyorum aslında bana soylemiyorlar ben uzun uğraşlarım sonucunda oğreniyorum bunu. Ardından duzeltiyorlar once Denizli ardından İzmir'i gezerek kargo geliyor. Fakat yine bana gelmiyor. Başka bir MNG Kargo şubesine gittiği icin (benden yaklaşık 25KM uzaktaki bir şube) alamıyorum ve benim bulunduğum şubeye istiyorum. Bunun icin once İzmir'e yollanılacağını oğrenince antrenorume aldırıyorum kargoyu. Kargo şirketi Inter bu MNG. Kargo tek kelime ile berbattı. 2 kere yanlış gonderim yaptılar ve bu yuzden kargo gecikti. Bunları goze alın ya da başka kargo şirketi secin. Bunları soylemeliydim bu şirketi kullanacaksanız bilin biraz uzun oldu ama okuyun. Son olarak şunu soylemeliyim kargo havalı poşette geliyor yani istedikleri gibi fırlarsalar bile bir şey olmaz. Bunu icin galiba gondericiyi tebrik etmeliyim.
Urun hakkında yorumum ise tek kelime ile harika. Fiyatına gore daha iyisi yok aslında 100TL'ye kadar rakibi yok diyebilirim. Urunun fiyatı 13.99$ (65.61TL). Eskiden şarkılarda duyamadığım sesleri duymaya başladım. Basslı şarkılardan nefret ederdim fakat bassları harika. İki adet surucu bulunduruyor asıl alma nedenim buydu. Ne olduğunu bilmesem de HiFi varmış (HiFi bass da olabilir). Detaylar kutunun arkasında var.

Actığım kutuyu geri topladığım bir kutu acılımına gecelim.

Kutu bu şekilde. Normalde dışında bir paketi var ama yırttım.

Onumuze direkt kulaklıklar cıkıyor.

Kulaklığı kenara alıp icindekilere devam ediyorum.

İcinden cıkanlar kablosu, farklı boyutlarda kulak pedleri, garanti belgesi (ne kadar işinize yarar bilmem) ve kullanım kılavuzumsu bir kitapcık.
Kulaklığın ve pedlerin fotoğrafı.

Kablosu karışmıyor jak girişi altın kaplama ve L şeklinde. Sevmediğim yonu ise ses acıp kapatma tuşu yok. Ayrıca kopmayacağım diyor.
Şimdi de kulaklıkların yakından fotoğrafları.

Bana sinir krizi gecirten kabloyu kulaklığa doğru yonde sokma aşamasından sonra bir fotoğraf. Kulaklıkların uzerinde sağ veya sol yazmadığı icin biraz zor oluyor sadece kabloda yazıyor. Ya da her ikisi de her iki yone uyuyordur bilmem.

Kulağa takınca boyle duruyor.

Başka bir şey kalmadı herhalde.
Artıları ve eksilerine gelirsek.
Artıları:
-Tam bir fiyat performans urunu. 100 ile 150TL civarı kulaklıkları (JBL) denedim. 100TL altını soylemiyorum bile. Rakibini goremedim.
-Şekli sebebi ile kulağa tam oturuyor.
-Aynı şekilde kablosu kulağın arkasından geciyor ve cıkması cok zor oluyor.
-Basslar harika.
-Kablosu cıkarılabiliyor. Yani ilerde Bluetooth Kablo alıp takabilirsiniz. Ya da kablosu bozulursa yenisini temin edebilirsiniz.
-Hatırlamadığım birkac tane daha.
Eskileri:
-Kargo kargo kargo. Tek kelime ile berbattı kargoya 2 kere yanlış gonderim yaptılar.
-Ses acma/kapama tuşu yok. Olsa cok iyi olabilirdi.
Daha fazla eksi yon soylemek isterdim fakat bulamadım. Uzun kullanımda ne olur bilmem 1 ay sonra konuyu guncelleyip veya yeni bir konu acıp sıkıntıları varsa belirteceğim.
Cok uzun bir konu oldu ve ellerim yoruldu. Kulaklık harika ve ucuz. Kargosu ile birlikte 72TL civarı bir fiyata geliyor. Zaten yeterince ovdum. İncelemeden daha cok ovme konusu olmuş olabilir. Umarım resimler ters cıkmaz cıkarsa duzelteceğim. İyi forumlar. Birazcık boyun egzersizi yapmanız gerekecek. Mobil uygulama sağolsun.

Dosya Ekleri 1531055289821.jpg 18,1 KB · Goruntuleme: 214

1531055476647.jpg 23,4 KB · Goruntuleme: 225