Oncelikle surecten bahsetmek istiyorum. Siparişimi 22 haziranda vermiştim, kargoya gecikmeli verdiler 26 haziran. 26 Haziranda kargoya verilen urunum 27 haziranda yola cıkmak icin hazır oldu, en sonunda 2 temmuzda elime ulaştı. Kargoyu PTT (Turkey Post) ile yollamışlar ve bu sayede bu kadar hızlı geldi.

Kutulaması cok iyidi, kendi kutusu hari. bir kutuya daha koymuşlar ve icinide kopukle doldurmuşlardı. Kutunun icinden gerekli tum bağlantı aparatları cıkıyor. Termal macun cıkmıyor, almak isterseniz bunu da goz onunde bulundurun.

Ben bağlantılarını yaparken anti statik bileklik kullanmayı tercih ettim. Takma işlemi acıkcası eliniz yatkınsa 2 dakikadan az surecektir, ben 5 dakika gibi bir surede taktım. 3 Fanlı olmasından dolayı once en ondeki fanı sokmek zorunda kaldım, rami biraz ittiriyordu. Bağlantılarını tamamen hallettikten sonra tekrar yerine sorunsuz bir şekilde takabildim.

Kutudan cıkarttığınızda o kadarda buyuk değilmiş dedirtiyor acıkcası ama soğutması gayet yeterli oluyor. CPU %100 iken bile fan RPM'leri %60'ı gecmiyor, oyle guzel soğutuyor yani.
Not: Fanları biraz sesli calışmakta, onun haricinde hicbir sıkıntısı yok.
Stok Fan:

Arsylid Fan:

4.00 GHz Multicore:

4.00 GHz Single Core:

4.1 GHz Multi Core:

4.1 GHz Single Core: