Arkadaşlar piyasadaki tum markaları kullandım. Ozellikle 15 bin TL'lik fat yanı kalın kasalı laptop da elimden gecti. Maddi durumdan elden cıkarmıştım. Ozellikle beni en mutsuz eden marka Monster olmuştur. Kafasına gore fan acıyordu. Bilgisayarda film izlerken bile fan sesi beni rahatsız ediyordu. Ekranda ışık sızması. Yazılım hataları, BIOS update gelmez. Kısaca kendi adıma Monster markasını sildim. Konuya gelecek olursak. MSI GS63VR serisi laptop aldım. İlk kez bu kadar ince kasalı laptop aldım. Memnunum. Ne gereksiz fan sesi var, ne ekranda ışık sızması. MSI yazılım ve uygulamaları da cok guzel. Klavye hissiyatı cok guzel. Anti ghost ozelliğinin olması oyun icin cok onemli bir ozellik.

GTX 1060 6 GB modeli var. Oyunlarda hic sorun cıkarmadı. Gayet performanslı, FPS duşuşu falan yaşamadım. Sıcaklık değerleri boyle ince bir laptopa gore yaklaşık 2 saat oyun oynamamda. Ekran kartı sıcaklığı 76-78 derecelerdeydi. Boylesi ince bir laptoptan boyle guzel bir soğutma

beklemiyordum. Klavye tarafı bileğinizi koyduğunuz yerde sıcaklık hissedilmiyor. İnceliği taşıma kolaylığı verdiği rahatlık cok guzel. Hoparlor sesine gelirsek. Subwoofer koymamışlar. 2 tane sol ve sağda 2 Watt'lık hoparlor var. İzlediğim film olsun oynadığım oyunlar olsun gayet ses yuksekliği cok iyi duzeyde. Seste patlak ve cızırtı gibi sorunlar olmadı. Tek eksik yanı subwoofer olmaması. Tok sesleri biraz aratıyor.

Ekranın renk doğruluğu cok guzel. Ozellikle fotoğraf ve video duzenlemede iş goruyor. Film izlerken verdigi renk canlılığı ve doğruluğu ayrı bir zevk katıyor. Almayı duşunen arkadaşlara tavsiye ederim. Ozellikle cok seyahat edenlere arkadaş ortamına gidenlere tavsiye ederim.