Selamlar. Bundan yaklaşık 3-4 gun once Amazon'dan RX 580 4 GB almayı duşunuyordum. Daha sonra arkadaşımın elinde hic kullanılmamış Asus Cerberus GTX 1050 Ti olduğunu oğrendim. Kendisi alıp bir koşeye atmış, sonra GTX 1080 almış. Ben de onun hic kullanmadığı kartı aldım. Ekran kartı piyasası duzgun bir şekilde oturana kadar kullanırım diye duşunuyorum. GTX 1060'dan sonra R7 240'a gecmiştim, şimdi buna gecince cağ atlamış gibi geldi

Urun ekstra guc bağlantısına ihtiyac duymuyor. Direkt tak-calıştır olarak kullanıyorsunuz. Kutu iceriği olarak bir adet copu boylamış CD, kitapcık, garanti belgesi ve kartımız mevcut. Tasarım olarak fena değil, biraz şişman ve LED'leri yok. LED manyağı biri olmadığım icin benim icin onemli olmayan noktalar.

Urune ucret vermedim, Hepsiburada'da indirim ile 958 TL'ye kadar duşuyor.

Resimler:

Witcher 3 ve R6 testi de yaptım karta. 2 saatlik Witcher 3 testinden soğutma ve performans olarak gayet iyi iş cıkardı.

Surprizbozan: Witcher 3:

Ortalama 45 FPS ile yuksek ayarlarda Witcher 3'u akıcı bir şekilde oynatıyor.

Surprizbozan: R6:

1080P, yuksek ayarlarda da R6'yı 80+ FPS oynatıyor.

Surprizbozan: PUBG:

Bircok oyuna sahibim ama şu anlık bunlar yuklu. Daha sonra detaylı oyun testleri yapabilirim. PUBG testi de yapacaktım arkadaşlar ama maalesef sorunlu oyunumuzun sunucuları bakımdaymış. 2 saat bekledim, acılmıyor. Daha sonra yapıp eklerim onu da.