Aslında ilkinde almak istememiştim. Para biriktirip CoolerMaster Masterkeys Lite L Combo alacaktım ama annem buna cok fazla tepki gostererek bir klavye-fare setine 300 TL vermeyeceğini soyleyince olayı acıklamama rağmen onu ikna edemedim ve bu seti aldım. İlk izlenimim guzeldi. Farenin tasarımı Everest X7 ile aynı. Tıklama yerlerinin verdiği hissiyat cok guzel gercekten. Bence duzgun kullanımda hemen bozulmayacak urunler. Farenin yanında uc tane tuş bulunuyor. Bir tanesi standart "Double Click" tuşu diğerleri de internette gezerken ileri-geri yapmanızı sağlayan tuşlar. Piranha internet sitesinde urunlerin herhangi bir sayfası bulunmuyor. Dolayısıyla bu tuşları başka tuşlara atayabileceğimiz bir yazılımı da yok. 3.parti yazılımları araştırdım ama duzgun bir yazılım bulamadım. Mesela LOL oynarken "ileri" tuşunu "D" tuşuna atayıp "Flash" kullanmak gibi. Farenin RGB'si otomatik olarak birkac farklı renge burunuyor. Renkten renge gecerken yaptığı Fade-out biraz sert olsa da yine de hoş durmakta.

Klavyeye gelecek olursak klavye mekanik hisli değil. Daktilo gibi ses cıkarmıyor. Tamamen ses cıkarmıyor da diyemem ama ben hissiyatını ve cıkan o az sesi oldukca sevdim diyebilirim. RGB'de gokkuşağı gibi ozellikler yok. Sadece normal bir şekilde yanıyor, sonmuyor da. Bilgisayara bağladığınızda sadece NumLock ışığı yanıyor -mavi bir ışık sağ ustte. RGB ledleri calıştırmak icin ScrollLock'u acmanız gerekiyor. Işıkları goz yormuyor. Gece guzel gorunuyor. Klavye ustundeki tuşlar yarı şeffaf. Fiyatlarına gore bence guzel urunler. Sizlerin de yorumlarını bekliyorum.