Merhaba, kullanmakta olduğum E-3LUE Mazer faremin tekeri bozulduğu icin değiştirmeye karar verdim. Bu fareyi gordum ve Hepsiburada'dan 08.06.2018 tarihinde sipariş ettim (49.50 TL). Urun elime 1 gun sonra 09.06.2018 tarihinde elime gecti. Kutu iceriği 1 Fare, 1 Pil, USB, Fatura, Garanti Belgesi ve Kullanım Kılavuzu. Ellerim pek buyuk olmamasına rağmen fare bana biraz kucuk geldi. 1-2 CM daha geniş olsa cok iyi olabilirdi. Fakat resimlerde de belli olacağı gibi ergonomik bir yapıya sahip bu yuzden parmaklarım icin yapılmış gibi duruyor. Mousepad kullanmadığım halde masanın uzerinde cok guzel kayıyor. Sormak istediğiniz veya merak ettiğiniz bir şey olursa size yardımcı olmaya calışacağım.

Farenin beğendiğim yonleri :
'Optik Sessiz Tıklama' ozelliği. (Tıklama sesi neredeyse hic duyulmuyor) Malzeme kalitesi DPI ve İleri - Geri tuşlarının sağlamlığı 4 Farklı DPI seceneği Farenin beğenmediğim yonleri:
Bir programı olmadığı icin İleri - Geri tuşlarını başka bir şeyle değiştiremiyoruz. DPI seviyeleri belli değil 4 secenek var hepsi cok hızlı.

Fareyi alalı 1 gun ve daha 2-3 saat test ettiğim icin daha fazla bilgi veremeyeceğim. 1 Hafta veya 1 ay sonra fikrimi tekrar konuya yazarım. Şu anda gorduğum kadarıyla guzel ve kullanışlı bir fareye benziyor ve 50 TL'ye alınabilecek en guzel kablosuz fare olabilir.