Oncelikle hepinize selamlar, bu konuda Amazon uzerinden aldığım ManO'War'ı inceleyeceğim.

Ulkemizde ortalama satış fiyatı 600-700₺ arasında değişen kablolu modelini aldım cunku guzel bir indirime denk gelerek 350₺'ye almış oldum. Emin olun bu butceye boyle urun az bulunur.

Belirtmeden gecmeyeyim refurbished urundur.
Kutusu:

Urun Razer'in klasik refurbished kutusunda elime ulaştı.

Kutu İceriği:

Oyle efsane bir iceriği yok nede olsa refurbished urun. İcerisinde USB ses kartı, kulaklık, kullanım kılavuzu ve sticker cıkıyor.
Genel:

Kulaklığın kablosuna ses ayar ve mikrofon ac/kapa tuşu eklemişler.

Ses kalitesi mukemmel diye bilirim aynı şekilde ses yuksekliği de oyle sonuna kadar acamıyor insan. 7.1 Ozelliği oyunlar icin bicilmiş kaftan, gelen Synapse uygulaması ile 7.1'i kendinize gore kalibre edebiliyorsunuz. Oyunlarda ses kasmakta gayet başarılı olduğunu da soylemeden gecmeyeyim. Şarkılardaysa baslar inanılmaz neredeyse kulaklığı titretiyor o denli.

Mikrofon:
Hic ayarlarını ellemeden bir kayıt denemesi yaptım, bazı cevresel sesleri almakta. Sizin sesiniz gayet net bir şekilde duyuluyor bunda sıkıntı yok ama arkadan da hic ses gelmiyor değil. Mikrofonun saklanabilir olması guzel bir nimet cunku başka bir mikrofon kullanmayı planlıyorum.
Artılar:
Muziklerde keşke bu kulaklığı secmeseydim dedirtmiyor. Mikrofon sesinizi gayet net alıyor. Ses kasmak icin yaratılmış gibi. Programı ile her turlu ayar yapmak mumkun. Ses seviyesi her ihtiyaca yeterli geliyor. Sesi sonlara kadar acmadığınız surece dışarıya cok ses vermiyor ve dışarıdan ses almıyor denebilecek seviyede. Hem 3,5mm jak hemde USB ses kartı olması cok buyuk avantaj yaratıyor. Telefon, XBOX, PS vb. aygıtlarda kullanımı mumkun. Eksiler:
Mikrofon sesinizi net alsa da arka plandaki bazı sesleri de alıyor. Pedler suni deri olduğu icin yazın terleme yapıyor. (Kışı deneyince onuda eklerim.) USB ses kartının kablosu olmadan kendi kablosu kısa kalabilir.
İlk incelemem olduğu icin hatalarımı mazur gormeniz dileğiyle...