Benim konular geri planda kalmış. Akıllı arkadaşlar bu konulardan insanları soğutup guzel guzel goturuyorlar...

Bu yontem işe yaramıyor diyen birisi sadece google gorselde konularda verdiğim şekilde arama yapsın size anlattığım şekilde ilk sıralarda 1 site goremezseniz işte o zaman bitti diyebilirsiniz.

Peki neden adsense kazanamıyorsunuz ? 100 hitle yabancı siteden 3-5 tl kazanan varken 1000 hitli resim sitesinde 1-2 tl alanlar var. Google gorsel guncellemelerini, yeni algoritmayı, google gorsel ile adsense ilişkisini araştırmazsanız tabi adsense kaybedersiniz.

Birisi konuya yazmış 3 yıllık web adsense hesabım banlandı O arkadaşı buradan tebrik etmek istiyorum. Hatta googleda işe başlatacaklar onu. Blooger siteye web adsense ekleyebilen ilk kişi olarak

Yeni algoritma, yeni duzenlemeler şunlar bunlar derken, foruma bakıyorum 3-5 kuruşa sizlere bir şeyler satıp aylık 1-2k kazanabileceğinizi iddia edenler var ))

Allah herkesten razı olsun diyorum. Onlar tam cennetlik! insanlar...

Satış konularında referanslar var di mi Neden başkaları referans oluyor da bu kazanan kişiler kendilerini, yani kendilerine hazırladıklarını sizlere referans olarak sunmuyorlar.. (başkaları dediğimde ortada site yok bir şey yok adsense goruntusu var ) Ben buradan blog adlarıyla adsense paylaştım inanmayan oldu Ben size verdiğim tamplete icinde kendi adsense kodlarımı gonderdim, istediğiniz kadar siteye ekleyin adsense banlanmıyor diye, siz adsenseim banlandı diyen kişilere inandınız.

İşte bu yontem calışmıyor, bu yontem adsense banlatıyor diyenler şimdi sizlere aynı yontemi biraz susleyerek icine dışına bir şeyler katarak oraya buraya bir şeyler yazarak bir guzel satıyorlar. Dedim bu adamlar akıllı adamlar almazlar.. Neredeyse almayan uye yok.. Para bu kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım...

Neyse, bana inanan dediklerimi uygulayan, bu işlere para vermeden anlattığım şekillerde uygulayıp para kazanmaya devam edenler icin yeni bir konu acacağım. Onlar icin derken onlara ozel olmayacak, ama yine o kişiler oğrenecek, diğerleri birilerine inanıp oğrenenlerden ya da bu işi yapanlardan para ile satın alacaklar.

Biraz işlerim azaldığında bunları anlatacağım. Skype uzerinden bana kufurler etmeseydiniz, şimdiye bu yontemleri sizler yapıyor olacaktınız. Ama siz birilerinin gazına gelip kufur edip, sonra sizi gazlayanlara para verip aynı yontemleri aldınız )) Pardon aynı yontem değil, sadece resim yok başka bir şeyler de var. Google'ın translateini kullanarak google ı kandıracağınızı sanmak gibi Utanmadan ozgun icerik yazmak gibi.. Neyse..

21 gunde 6bin kusur tl. nerdeeeee ??

burada:

cumleten, hayırlı kandiller...

heyecanla bekleyin